V. Sz. 2022.05.22 21:16 Frissítve: 2022.05.22 21:16

Csupasport: miért jó, ha néhányan mindig szembe futnak a Margitszigeten? – FutóKörKép

A futók számára itthon mennyire megfelelőek az edzéslehetőségek? Mi a helyzet a fővárosban és mi vidéken? Vannak-e kedvenc edzéshelyszínek? Szembefutók, biciklisták, gyalogosok, autósok – mi a legidegesítőbb edzés közben? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat a Csupasport vendégeivel.

 

„Mivel igyekszem egyedül edzeni, nagyon kevés emberrel találkozom. Mégis, van, amit furcsállok, azt azért nem mondom, hogy idegesít – mondta a Csupasportnak Lubics Szilva. – Ha találkozom egy futóval, biciklistával, odaszólok: hajrá, gyerünk, szia, mikor mit. És, talán nem veszik nagyképűségnek, inkább nekem szólnak, és mindig reagálok, két sportember találkozik, köszönök, ezt szoktam meg. Van egy bringás, két éve nem köszön vissza, úgy ezerszer megfogadtam, nem köszönök neki legközelebb, de amikor meglátom, nem tudom megállni: helló, mondom, de nincs válasz. Ez egy kicsit furcsa nekem.”

Lubics Szilvián kívül Cseke Lillával, Blaskó Mihállyal és Dombi Tiborral arra kerestük a választ, hol edzenek szívesen, és mi idegesíti őket a legjobban.

A Csupasporton megismerhetik egy túrázó történetét, akit kutyájával együtt a Metallica zenéje mentett meg egy pumától.

2022.07.06 22:29:49

Egyéb egyéni N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Egy fölvetésem lenne azonban, s ez része mostani vb-szereplésünknek is bizonyára. Mi van, ha egy ifjabb korban sikert sikerre halmozó, az időit szinte versenyről versenyre javító, a »legjobb leszek« identitásába belenőtt nagy tehetségű úszónak rá kell jönnie, valószínűleg nem lesz legjobb a józan számítás szerint?

2022.07.06 10:32:22

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

„Igyekszem az adott, illetve a soron következő feladatra összpontosítani – mint a sportolók.”

2022.07.05 22:43:28

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Július 4-ére emlékeztünk hát, és míg a törzsasztalnál többen is kívülről fújták a berni tizenegyet, a másiknál »duhaj fiatalok«, alig negyvenévesek zajongtak. Pedig az emlékidéző korabeli sajtókollázst is felolvasott, amelynek szemelvényeiből korábban is bőven hallhattunk, de így, Bern évfordulójának előestéjén másként szólt az egész. Esküszöm, könnyek csillogtak a szemekben.

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.