Csupasport: Blaskó Mihály Ferenczi Istvánnal teljesítené a 490 kilométert

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.11.23. 17:55
Címkék
Csütörtökön helyi idő szerint reggel hatkor, magyar idő szerint ötkor kezdetét veszi a hetedik Authentic Phidippides Run, vagyis az Athén–Spárta–Athén távon zajló dupla Spartathlon a maga embertelen 490 kilométerével. Tavaly hat magyar vállalkozott az erőpróba teljesítésére, ezúttal Maráz Zsuzsanna és Kovács Ádám nem utazott el a csapattal, Blaskó Mihály, Bogár János, Ferenczi István és Toldi Péter viszont újra próbálkozik.

A kontingens már kedden kiutazott a görög fővárosba, így van idejük megszokni a körülményeket, illetve a szerda esti eligazításon hasznos információkkal gazdagodhatnak a mieink. A 490 kilométeres viadal teljesítésére 104 óra áll az indulók rendelkezésére.

A tervek szerint a Phidippidest már kétszer is abszolváló Blaskó Mihály jó barátjával, Ferenczi Istvánnal próbál majd együtt haladni.

„Idén megbeszéltük, ha valamelyikünknek problémája van – nálam ez most benne van a pakliban, mert nemrég voltam beteg –, akkor onnantól kezdve gyors autóbérlés után egyikőnk segít a másiknak a célba” – idézi a Csupasport Blaskó Mihályt, akivel a teljes anyagot ide kattintva olvashatja el.

A szabadidős oldal a Mr. Olympia testépítőverseny felvezetésében most Brandon Curryről ír, aki ha nyerne, elsőként mondhatná el magáról, hogy kétszer is diadalmaskodott ugyanabban az évben az Arnold Classicon és a Mr. Olympián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik