Hokicsoda Tamperében; Szilágyi Áron elfelejtené, hogy kvótáért harcol

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.05.16. 23:23
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

A franciák elleni hosszabbításos sikerrel történelmi esély előtt áll a magyar jégkorong-válogatott. Pozsonyi Szilárd Tamperéből két oldalon számolt be az elit-vb magyar bravúrjáról, ami után az már biztos, hogy az utolsó játéknapig harcban áll csapatunk az elitben maradásért.A franciák elleni hosszabbításos sikerrel történelmi esély előtt áll a magyar jégkorong-válogatott. Pozsonyi Szilárd Tamperéből két oldalon számolt be az elit-vb magyar bravúrjáról, ami után az már biztos, hogy az utolsó játéknapig harcban áll csapatunk az elitben maradásért.

Az Inter az első BL-elődöntős, manchesteri bravúrra készül a Real Madrid. A 2022–2023-as Bajnokok Ligája-sorozat utolsó előtti játéknapja előtt sokat tisztult a kép – tudósítás és beharangozó egy oldalon.

Szilágyi Áron szeretné elfelejteni, hogy az olimpiai kvótáért harcol. Háromszoros olimpiai bajnok kardozónk Kovács Erikának a madridi világkupaverseny után arról beszélt, hogy a kvalifikációs időszak nyitányán megnyugtató a csapat sikere, de most ideje az Eb-re és a vb-re fókuszálni. Aztán jöhet Párizs...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik