Videó: Ne csak szurkoljunk, mozduljunk is! Legyen 2024 a mozgás éve is! – Novák Katalin

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.01.01. 11:00
Novák Katalin köztársasági elnök a ritmikus gimnasztikázó Pigniczki Fanni, a válogatott labdarúgó Dibusz Dénes, valamint a birkózó Losonczi Dávid társaságában üzent a magyaroknak.

„Idén is ott lesznek a magyarok a foci Eb-n és az olimpián, paralimpián. Ne csak szurkoljunk, mozduljunk is! Legyen 2024 a mozgás éve is!” – mondta Novák Katalin.„Idén is ott lesznek a magyarok a foci Eb-n és az olimpián, paralimpián. Ne csak szurkoljunk, mozduljunk is! Legyen 2024 a mozgás éve is!” – mondta Novák Katalin.

„Nagyon-nagyon várom, hogy 2024 nyarán a magyar csapat tagjaként képviselhessem hazámat az olimpiai játékokon – árulta el Pigniczki Fanni ritmikus gimnasztikázó, olimpikon. – Boldog új évet kívánok mindenkinek, mozogjanak Önök is sokat!”

„Bízom benne, ahogy köztársasági elnök asszony is említette, a 2024-es esztendő is sok szép élményt és eredményt fog tartogatni számunkra – fogalmazott Dibusz Dénes, a labdarúgó-válogatott kapusa. – Bízom benne, hogy az ország 2024-ben is mellettünk fog állni, és emellett természetesen, ahogy hallhattuk, a sportolás, a mozgás öröme, fontossága, az mindenkinek az életében szerepeljen. Úgyhogy én ezzel szeretnék nagyon boldog 2024-es új esztendőt kívánni.”

„Megtisztelő, hogy itt lehetek az újévi beszéden, és ígérem, hogy minden sporttársammal azon leszünk, hogy a jövő évi olimpiai játékokon minél több aranyérmet szerezzünk Magyarországnak – jelentette ki Losonczi Dávid birkózó, olimpikon. – Sportoljanak sokat, elnök asszony is mondta, hogy az egészség nagyon fontos. Boldog új évet kívánok és sok sportolást!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik