Cselgáncs: élettársa bántalmazhatta az olimpiai bajnokot, mégis kiengedték

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.01. 18:16
null
Súlyosan bántalmazhatta élettársa Margaux Pinot-ot (Fotó: AFP)
A tekintélyes L'Équipe is beszámolt róla, hogy a tokiói olimpián vegyes csapatban aranyérmet szerző cselgáncsozó, Margaux Pinot nem érti, hogyan engedhették ki az őrizetből az őt megverő élettársát – egyben edzőjét –, Alain Schmittet. A francia sportolónő a Twitter-oldalán közzétett egy képet az arcáról, amelyen látszanak a súlyos sérülései.

 

A 27 éves Margaux Pinot azután tett közzé egy képet a Twitter-oldalán, hogy Alain Schmittet bizonyíték hiányában kiengedték az őrizetből. A bejegyzésben kifejti, nem érti, hogyan engedhették szabadjára az élettársát, akit azzal gyanúsít, hogy családon belüli erőszakot követett el ellene.

„A szombatról vasárnapra virradó éjszakán áldozatul estem az élettársam által elkövetett támadásnak, az otthonomban – írta az olimpiai bajnok és Európa-bajnok cselgáncsozó. – Inzultált, megütött és többször is beleütötte a fejemet a padlóba. Végül még fojtogatott is.”

Azt hittem, hogy meg fogok halni. Több sérülést is elszenvedtem. Többek között eltört az orrom, ami azt jelenti, hogy minimum tíz napig nem tudok dolgozni. Ma úgy döntött a bíróság, hogy elengedi őt. Mennyit érnek a védelem rágalmazó szavai, az én sebeim és a lakásom padlóján heverő vérfoltokkal szemben? Mi hiányzott? Hogy meghaljak? Talán a cselgáncsnak köszönhetem az életemet.”

A 38 éves ex-cselgáncsozó visszautasította a vádakat.

„Nem ütöttem meg! Ezek a sérülések azért keletkeztek, mert sokat edzettünk egymással” – védekezett Schmitt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik