Asztalitenisz: érik a Póta–Madarász álomdöntő

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.03. 20:22
A gödöllői asztalitenisz országos bajnokság második napjának estéjére kialakult a női egyes elődöntőjének párosítása, az egyik ágon Póta Georgina–Ambrus Krisztina, a másikon Madarász Dóra–Imre Leila mérkőzés lesz.

A Madarász Dóra, Fazekas Mária páros sikere után délután a női egyessel folytatódott a gödöllői országos bajnokság. Hiányzók itt is akadtak a mezőnyben, Pergel Szandra kisebb sérülés miatt nem vállalta a szereplést, miként a párosban aranyérmet szerző Fazekas Mária sem indult ebben a számban. Ott volt viszont az indulók között Póta Georgina és Madarász Dóra, így aztán már egyértelműnek tűnt, hogy kettejük között dől el az aranyérem sorsa.

A főtábla első két fordulója, a nyolcaddöntő és a negyeddöntő igazolta is a várakozásokat: Póta két 4:0-s sikerrel menetelt az elődöntőig, s ugyan Madarász a negyeddöntőben csak nagy csatában, 4:3-ra győzött Harasztovich Fanni ellen, végül ő is ott van a legjobb négy között. Az elődöntőben a Budapesti Erdért párosoknál bronzérmet szerző két játékosa, Ambrus Krisztina és Imre Leila szerepel még, előbbi Pótával, utóbbi Madarásszal találkozik a legjobb négy között.

A gödöllői országos bajnokságból mindössze hat mérkőzés, a férfi és női egyes elődöntője és döntője maradt péntekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik