Csupasport: Molnár Péter már a Mr. Olympiára edz

CSUPASPORT/T. N.CSUPASPORT/T. N.
Vágólapra másolva!
2021.03.15. 18:55
null
Forrás: Csupasport
A tehetséges magyar versenyző tavaly szerezte meg az indulási jogot a testépítők csúcseseményére, és túlesve a fertőzésen, alig több mint fél évvel az esemény előtt már javában készül.

– Ha nem tévedek, most kezdi a felkészülést a decemberről októberre előrehozott Mr. Olympiára.
– Így van – vágta rá Molnár Péter testépítő, aki tavaly szerezte meg az indulási jogot a testépítők csúcseseményére. – A nagy esemény előtt szeretnék elindulni a szeptemberi Arnold Classicon, majd a Mr. Olympia után néhány kisebb, de rangosabb versenyen is. Bár nem vagyok mai csirke, jó lenne még néhány hivatásos győzelmet elkönyvelnem, hátha a bírók jobban megismerik a nevemet. Magyar testépítők között eddig nemigen akadt profi győztes. Remélem, a koronavírus-járvány nem írja át a menetrendet.

– Mi történt önnel azóta, hogy tavaly kvalifikálta magát a Mr. Olympiára?
– A pandémia miatt az egyik vállalkozásomat ideiglenesen jegelnem kellett, és mivel az OKJ-s edzőképzés is szünetel, nem taníthatok. A győri edzőtermünk zárva tart, a pesti, mintegy kilencszáz négyzetméteres létesítményünk öthónapos fejlesztése pedig nemrég fejeződött be, még várjuk, hogy néhány gép megérkezzen. Az utóbbi időben nagyrészt ennek szenteltem az időmet. A járvány sok versenyző felkészülési tervét borította fel, van olyan ismerősöm, aki húsz éve testépítő, de az edzéshiány miatt annyira legyengült a háta, hogy alig bír kikelni az ágyból.Ami engem illet, volt olyan időszak, amikor egy korábbi edzőpartneremhez jártam tréningezni, március elsejétől azonban már a saját termemben készületek.

A teljes interjút elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik