Golf: Tiger Woods nincs életveszélyes állapotban a balesetét követően

Vágólapra másolva!
2021.02.24. 08:31
null
Tiger Woods már nincs életveszélyes állapotban (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a golflegenda Tiger Woods kedden súlyos autóbalesetet szenvedett Ranchos Palos Verdes városa közelében, Kalifornia államban. A 45 éves sportolót kórházba szállították, megműtötték, s ugyan mindkét lába eltört, már nincs életveszélyes állapotban.

Tiger Woods kedden szenvedett súlyos autóbalesetet Kalifornia államban. A helyszínre érkező tűzoltóknak ki kellett vágniuk őt az autójából, melyben egyedül utazott. A golfozót ezt követően a legközelebbi, Harbor-UCLA kórházba szállították, lábát pedig meg kellett műteni.

A The New York Times legfrissebb információi szerint Woods mindkét lábában törött csontokat találtak, a jobbat, a bokáját – amely kifejezetten rossz állapotban volt a balesetet követően – meg kellett műteni, és csavarokkal rögzítették őket. A beavatkozások sikeresek voltak.

A golflegenda hivatalos Twitter-oldalán magyar idő szerint kora reggel közleményt adott ki az ügynöke, Mark Steinberg, melyből kiderült, hogy a golfozó eszméleténél van, reagál, s már nincs életveszélyes állapotban. Természetesen még a kórházban van, a teljes felépülésén továbbra is dolgoznak.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik