Család: „Abi pedig szuper kislány, az estéket végigszundikálja”

Vágólapra másolva!
2017.09.20. 08:35
null
A Zwickl család
Új szerepkörében, szülőként is eredményes a Zwickl Dániel, Zwickl-Veres Kata házaspár – a Németországban élő sportfamília augusztus elején Abigél nevű kislányukkal bővült háromtagúvá.


„Az első néhány hét, mint mindenkinek, nagyon nehéz volt, az érzelmeink széles skálán hullámoztak. Mi is megküzdöttünk a kezdeti nehézségekkel, de aztán szép lassan beletanultunk a szülői szerepbe – kezdte új életük bemutatását a sportlövő feleség, aki kiemelte, korábbi asztaliteniszező, egy ideje már sportmenedzserként dolgozó férje nagy segítségére van. – Dani hihetetlenül odaadó apuka, minden baba körüli teendőt örömmel elvégez: altat, ringat, fürdet, pelenkát cserél, babaruhát mos; nagyon odafigyel arra, hogy amikor csak tud, tehermentesítsen. Abi pedig szuper kislány, az estéket végigszundikálja. Ha mégis kicsit nyűgösebb, bevetjük a teljes zenei repertoárunkat. A folyamatos figyelem és készenlét mindenesetre új kihívást hozott az életünkbe.”

Az ifjú anyuka nem szeretné elkapkodni a visszatérést, egyelőre kislányának szenteli minden figyelmét, de tervei szerint október végétől újra edzésbe áll.

„Az első időszak amolyan feltöltő lövészet lesz, semmint megterhelő edzés – újra meg kell ismerkednem a fegyveremmel. Eljátszottam a februári légfegyveres Európa-bajnokságon való szereplés gondolatával, de elsősorban a szeptemberi világbajnokság lebeg a szemem előtt – akkorra Abigél már több mint egyéves lesz. De már arról is sokat beszélgetünk Danival, hogyan oldjuk majd meg a felkészülésemet Németországból, a család segítsége nélkül a tokiói olimpiára…”

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik