NS-klub: Dávid Sándor életműdíjat kapott a hazai szövetségtől

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.15. 08:52
null
Dávid Sándor Szujó Zoltántól vehette át az életműdíjat (Fotó: MNASZ)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöksége életműdíjjal köszönte meg Dávid Sándor sportújságíró munkáját. A díjat a szövetség elnöke, Szujó Zoltán adta át Dávid Sándor otthonában – adta hírül az MNASZ.

„Dávid Sándor neve hosszú évtizedeken át egyet jelentett a hazai autó- és motorsportos újságírással, televíziós műsorkészítéssel. A köztiszteletben álló sportújságírónak a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége életműdíjjal köszönte meg szeretett sportágunk népszerűsítésében végzett felbecsülhetetlen értékű munkásságát. A díjat a szövetség elnöke, Szujó Zoltán adta át Dávid Sándor otthonában” – számolt be a hírről a szövetség a közösségi oldalán.

Az MNASZ kifejti, Dávid Sándor cikkei, könyvei, televíziós közvetítései fontos szerepet játszottak abban, hogy a hazai autósport elismertséget szerezzen magának, bábáskodott az MNASZ megalakulásánál és aktív szerepet játszott abban, hogy a Formula–1-es versenyek Magyarországon is képernyőre kerülhessenek, illetve azért is dolgozott, hogy hazánkban F1-es futamokat rendezhessenek.

Dávid Sándor korábban a Nemzeti Sportnál (akkor még Népsport) is dolgozott rovatvezetőként, tudósított olimpiáról is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik