WTCC: Michelisz humorral javította a hibáját Szlovákiában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.20. 13:04
Felemásan alakult Michelisz Norbert felkészülése a túraautó-vb szlovákiai futamára. A Zengő Motorsport magyar versenyzője a pénteki teszten 11., a szombati első szabadedzésen 6., a második szombati tréningen 15. lett.

A Dunaszerdahely és Diósförgepatony melletti Slovakiaringen Michelisz 2012-ben megnyerte az időmérőt, tavalyelőtt és tavaly pedig dobogóra állt. A pálya a Honda számára is kiemelt helyszín, mert kedvező a Civic számára, s a gyári hondások a második szombati edzést leszámítva rendre ott voltak a Citroënek, a Ladák és a Chevrolet-k között az élmezőnyben.

Norbi kellemetlen pillanata volt a második edzésen, amikor a körét a televíziós közvetítésben kommentálta, de kicsúszott a pályáról. Humorral kivágta magát: „Ez majdnem egy teljes kör volt a Slovakiaringen” – mondta Michelisz.

Az időmérőre ma 15 órától, az első versenyre vasárnap 12.45-től, a másodikra 14 órától kerül sor. A vasárnapi programot az Eurosport élőben közvetíti, míg az időmérőt az Eurosport2 ma 16.30-tól felvételről sugározza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik