Színészek, sztárok, politikusok, akik szenvedélyes futók is egyben

Vágólapra másolva!
2022.06.28. 14:24
Az alábbi ismert személyek nem a paparazzik kedvéért futnak, hanem mert mindennapi rutinjukká és szenvedélyükké vált.

Renée Zellweger – színésznő

A Bridget Jones-filmek sztárja heti hat napot tölt edzőteremben, valamint rendszeresen fut, legalább napi nyolc kilométert. Zellweger korábban úgy nyilatkozott, hogy nem a testsúlya miatt jár futni, hanem mert ez az a sport, amely teljesen kikapcsolja. Futás közben egyedül van a gondolataival.

Fotó: Jim Spellman/WireImage

Ryan Reynolds – színész

A Deadpool sztárja évekkel ezelőtt a Central Parkban kocogott, éppen akkor, amikor a New York-i maratonit tartották. Elnézve a futókat, csatlakozott a tömeghez, később pedig már be is nevezett a versenyre. Reynolds minden reggel futással indítja a napot, ráadásul neki szívügy a versenyeken elindulni, a Parkinson-kór gyógyítására szokott gyűjteni.

George W. Bush – politikus

Az Egyesült Államok korábbi elnöke igazi sportos családból származik, hiszen édesapja is imádott sportolni. Idősebb George Bush 1989-ben, budapesti látogatása alatt is futott a Vasas Pasaréti úti sporttelepén. Fia ugyanebben az évben teljesítette élete első maratoniját. A volt elnök szerint a futás egyrészt kiváló orvosság, hogy jól aludjon, másrészt fegyelmezettségre tanította. „A futás segít a célok kitűzésében és elérésében. És fiatalon tart” – mondta George W. Bush.

Fotó: AFP/Stephen Jaffe

Reese Witherspoon – színésznő

A 46 éves színésznő éveket letagadhat a korából. Persze azon kívül, hogy a Doktor Szöszit alakító sztár kiváló géneket örökölt, tesz is érte, hogy jól nézzen ki. Például fut. Witherspoon imád a szabadban sportolni: futni, túrázni a barátaival és a családtagjaival. Párjával, a magyar származású Jim Tothtal és két nagyobbik gyerekével rendszeresen fut.

Fotó: Bauer Griffin/Getty Images

Gordon Ramsay – sztárséf

A televíziós sztárséfnek nem lehet könnyű, hiszen csábítóak az ételek, amelyeket elkészít. No de Ramsay sokat sportol. Több maratonin is túl van már. Annak ellenére, hogy szenvedélyes futó, korábban meghízott, és felesége válaszút elé állította: lefogy vagy másik feleség után nézhet. Ramsay még a korábbinál is intenzívebb edzésekbe kezdett, sőt triatlonnal nyerte vissza formáját. A futás, az úszás és a kerékpározás ma már mindennapjai részévé vált.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik