BLOGRA FUTOTTUNK Egyetlen futólépés a jókedv felé

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 08:45
Szaporodnak a blogbejegyzések, imitt-amott már versenybeszámolók is felbukkantak, köszönhetően a téli terepversenyeknek is.

Mostanában sokat nyavalygok, ez is rossz, az is rossz… Alapvetően pozitív beállítottságú embernek tartom magam, meglátom az életemben a jót, de vannak időszakok, amikor minden rossz. Mostanában éppen sportolás közben szidtam magam: ugyan már, tegyem össze a két kezem, hogy tudok edzeni, mert ez igenis nagy dolog! A környezetemben sokan vannak, akik nem tehetik meg, többen azért, mert betegek lettek, és hiába gyógyultak meg, nehezükre esik a fizikai megterhelés. Én pedig járok TRX-re, futni is – szóval, kapd már össze magad, anyukám! Ennek tükrében meg is örültem egy terepversennyel kapcsolatos hirdetésnek – néhány éve húzós futásom volt itt.

Akkor a tizenkét kilométeres távon indultam, a végén az életemért küzdöttem, de a kapott érem és a lángos kárpótolt.

Ami a lényeg, hogy a verseny jó élmény volt, szívesen gondolok vissza rá, és most már tudom, mire lehet számítani. Amíg nem tudok érdemi edzéseket végezni a hidegben, szintfenntartásként jó kis podcast- és zenehallgatós kocogásokat iktatok be, amelyek kiválóan kikapcsolják a túlbuzgó agyamat. Ajánlom is mindenkinek!

GABORUTON.BLOGSPOT.COM
Gábor a tavaly megrendezett K&H Mozdulj! futóversenyen indult, de csak most készült róla beszámoló. A félmaratoni távon indult, és sikerült egyéni csúcsot futnia – mégpedig úgy, hogy közben akadtak kisebb problémák, de a jelek szerint a teljesítést nem zavarták. Az ideje 1:36:05 óra lett, ami remek teljesítmény!

21097KK.WORDPRESS.COM
Koffein Kapitány bejegyzésének bevezetőjében olyan könyvet ajánl figyelmünkbe, amely a terepfutásról és a punkrockról szól. A témát tekintve igazán neki való olvasmány, bőven megérte az árát!

S mivel a futást mostantól viszonylag szigorú keretek közt űzheti, elérkezettnek látta az időt a futóóra megvételére!

A márkát tekintve szerintem nagyon elégedett lesz vele!

BARATRUNNING.COM
Extrém Tarcal–Tokaj Körön indult a szerző, és korosztályában a második helyet sikerült megszereznie. A táv 21 kilométer volt, 1154 méter szintemelkedéssel. Összességében elmondható, hogy az összes gizionos futó, aki indult, remek helyezést ért el.

MINTHAELNEL.WORDPRESS.COM
A szerző benevezte magát a Tihany Trail 15 kilométeres távjára. Az írásból úgy tűnik, nem ez volt az év futása, na de sok problémát tud okozni egy picike hólyag a lábon, nála is ez lehetett a gond. A mosdós sztorin pedig fetrengtem a nevetéstől – persze más olvasni, mint átélni… :-)


MIRŐL ÍR A FUTÓBOLOND?


Ember tervez, covid végez...


KREMLICZA LEVENTE


CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik