Ferenczi István reméli, mosolyogva ér célba

Rác BenedekRác Benedek
Vágólapra másolva!
2020.09.27. 18:11
A Korinthosz 160 teljesítése után az Ultrabalaton a következő nagy célja a korábbi válogatott labdarúgónak, aki erőnléti edzőként dolgozik, s a verseny másnapján már utazik is Pécsre.

Péntek, szombat: Ultrabalaton. Vasárnap: Pécs–Siófok.

A következő hétvégéje sem telik unalmasan Ferenczi Istvánnak, a korábbi válogatott labdarúgó a Korinthosz 160 teljesítése után az Ultrabalatonon is próbára teszi magát.

„Kicsit izgatott is vagyok – kezdte érdeklődésünkre az NB II-es Siófok erőnléti edzőjeként dolgozó Ferenci István. – Blaskó Misi barátom nemrég teljesítette a Privát Ultrabalatont, ő mondta, hogy kicsit változott az útvonal: az északi parton több a szintkülönbség, mert a szigligeti várhoz is fel kell futni. Nagyon várom a versenyt, óriási megméretés lesz!”

Ferenczi István hozzátette, szeretne szintidőn belül célba érni, egyúttal egy álomidő is ott van a fejében, de nem szeretné elárulni, mert ilyen hosszú távon nem is lehet nagyon tervezni.

Blaskó Mihály és Ferenczi István

 

Ami a futballt és a futást illeti, Ferenczi István hozzátette, némiképp nehezítette a felkészülést, hogy másfajta munkát kíván a csapattal edzés és a futás, de bízik benne, hogy ez nem befolyásolja a teljesítményét.

„Most, hogy tagja vagyok a keretnek, nem is az edzőkkel, hanem a játékosokkal öltöztem, és újra fiatalnak érezhettem magam közöttük – pedig ha az első randim úgy alakul, az apjuk lehetnék. Fantasztikus érzés volt újra az öltözőben lenni – mondta Ferenczi István. – Így, hogy Siófokon dolgozom, a hosszú futásaimat a Balaton partján teljesítem, illetve ezen a nyáron többet bicikliztem, mint korábban, amit szintén a Balatonnak köszönhetek – többször volt, hogy a két edzés közötti pihenőben elmentem bringázni. Az Ultrabalatont úgy tervezem, hogy csütörtök este már átmegyek Balatonfüredre, ott töltöm az éjszakát, reggel pedig jöhet a rajt!”

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik