Szép volt, Fradi – de vajon elég lesz?; Siklósi Gergely: „Mi lesz, ha veszítek? Semmi...”

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.20. 23:10
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Simán eldönthette volna a továbbjutást a Ferencváros, de a döntésre még egy hetet várnia kell. Kétoldalas tudósítás a litván FK Zalgiris Vilnius elleni Bajnokok Ligája-selejtezőről, amelyen remek játékkal nyert, de kiütés helyett csak óvatosságra intő kétgólos előnyt szerzett a magyar bajnok.
Simán eldönthette volna a továbbjutást a Ferencváros, de a döntésre még egy hetet várnia kell.
Kétoldalas tudósítás a litván FK Zalgiris Vilnius elleni Bajnokok Ligája-selejtezőről, amelyen remek játékkal nyert, de kiütés helyett csak óvatosságra intő kétgólos előnyt szerzett a magyar bajnok.

Tizenhárom év után ismét olimpiai résztvevő a magyar női kézilabda-válogatott. Két oldalon felidézzük az eddigi hat szereplést, az örömöket és a kudarcokat, no meg összehasonlítjuk a 2008-as és az akkori keretből egyedül Tomori Zsuzsannát bevető jelenlegi együttest.

Japánban nem örülnek olyan nagyon az olimpiának, de nagyon segítőkészek a vendégekkel. A Nemzeti Sport tudósítói csapata már megérkezett a pénteken kezdődő XXXII. nyári olimpiai játékok helyszínére, és a koronavírus-járvány árnyékából el is küldte első helyzetjelentéseit.

Világbajnok párbajtőrvívónk, Siklósi Gergely egyedüliként kvalifikálta magát a tokiói olimpiai játékokra. Mármint a csapatból – a BHSE sportolója így a felkészülés nehézségeiről is beszélt Kovács Erikának, valamint arról, hogy bármi lehet, fontos a jó belépő, de nem csinál ügyet abból, hogy nem lesznek nézők a versenyeken.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik