A Slavia Praha elhozott egy pontot a Barcelonától

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.11.05. 18:50
null
Messi és a nagy kékség... (Fotó: AFP)
Nagy meglepetésre a Barcelona nem tudta legyőzni (0–0) odahaza az idegenben pedig korábban megvert Slavia Prahát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ

F-CSOPORT
Barcelona (spanyol)–Slavia Praha (cseh) 0–0

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Némileg meglepő módon füttyszó kísérte az öltözőbe a félidőben a Barcelona játékosait, pedig sokkal közelebb álltak a katalánok a gólhoz, mint a sokszor hat védővel és három szűrővel operáló vendégcsapat, a Slavia. Lionel Messi egy alkalommal megdöngette a lécet, de kihagyott egy ziccert, és védte a vendégkapus, Ondrej Kolár Gerard Piqué közeli fejesét is.



Igen ám, de kétszer is helyzetbe került a cseh csapat, Marc-André ter Stegennek is be kellett mutatnia egy bravúrt, az első mérkőzésen gólt szerző balhátvéd, Jan Boril pedig lesről talált a kapuba. Ugyanakkor sokszor zavarba hozta a csehek két szélsője, Petr Sevcík és Peter Olayinka a hazai védőket, hárman is sárga lapot kaptak az első félidőben, Piqué emiatt nem szerepelhet a következő BL-mérkőzésen.

Arturo Vidal is szerzett egy les miatt meg nem adott gólt, a lesérülő Jordi Albát a szünetben Sergi Roberto, majd a kifütyült Ousmane Dembélét a megéljenzett Ansu Fati váltotta, és beállt a hajrá előtt Ivan Rakitic is, ő Sergio Busquets helyére érkezett.



Hiába...

Fati remek passzát Messi közelről nem tudta ellőni a remekül védő Kolár mellett, több helyzete pedig már nem volt a katalánoknak: hatalmas meglepetésre elvitt egy pontot a Barcelona otthonából a Slavia. 0–0

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
Dortmund (német)–Internazionale (olasz) 3–2

A F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Barcelona 4 2 2 4–2 +2 8
2. Borussia Dortmund 4 2 1 1 5–4 +1 7
3. Internazionale 4 1 1 2 6–6 0 4
4. Slavia Praha 4
2 2 2–5 –3 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik