BL: a csoportmeccseket is a Groupamában játssza az FTC

Vágólapra másolva!
2020.10.01. 07:13
null
A hazai csoportmeccseket is a Groupama Arénában játssza az FTC a BL-ben (Fotó: Szabó Miklós)
Biztossá vált, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében is a Groupama Arénában játssza hazai mérkőzéseit a Ferencváros – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos oldala.

 

Az FTC közleménye szerint sok szurkolóban felvetődhetett a kérdés, hogy amennyiben az UEFA engedi nézők előtt megrendezni a mérkőzéseket, akkor a csapat a saját stadionjában, a Groupama Arénában vagy a sokkal nagyobb befogadóképességű Puskás Arénában játssza-e a hazai találkozóit.

A klub felvette a kapcsolatot a Puskás Arénával, amelynek vezetősége – bár rendkívül segítőkész és konstruktív volt, de – arról értesítette a Ferencvárost, hogy technikai okokból mindhárom hazai BL-összecsapásukat nem tudnák náluk megrendezni, ezért a zöld-fehérek vezetősége úgy döntött, hogy a Groupama Aréna marad az együttes otthona a BL-főtáblás találkozók során is.

A magyar aranyérmes Ferencváros 25 év után tér vissza a főtáblára, ahová a 4. kalapból érkezve várja a (jóval) magasabban rangsorolt riválisokat. A sorsolást csütörtök 17 órától rendezik meg, a gálán kihirdetik az előző idény legjobbjait is. Az eseményről élő tudósítást olvashatnak majd a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik