BL: A bíró végig a Barcelona oldalán állt - Pellegrini

Vágólapra másolva!
2014.02.19. 08:50
Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere szerint Jonas Eriksson játékvezető a Barcelona oldalán állt a két csapat keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjén. Mint ismert, a katalánok 2–0-ra nyertek Manchesterben.

„A bíró eldöntötte a meccset. Végig a Barcelona oldalán állt – idézi a BBC Manuel Pellegrinit, aki hosszasan ecsetelte Martin Demichelis szabálytalanságát Lionel Messivel szemben. – A büntető előtt, ami egyébként a tizenhatoson kívül volt, szabálytalankodtak Jesús Navasszal szemben. Eriksson egyáltalán nem tudta kézben tartani a mérkőzést. Nem volt jó ötlet Svédországból bírót küldeni erre a meccsre, ráadásul egy olyat, aki korábban hibázott a Barcelona egyik találkozóján. Most visszaadta ezt. A kontaktus a tizenhatoson kívül volt, nem lehet folytatni a szabálytalanságot. A büntető előtt a Barcelonának helyzete sem volt.”Manuel Pellegrinit, aki hosszasan ecsetelte Martin Demichelis szabálytalanságát Lionel Messivel szemben. – A büntető előtt, ami egyébként a tizenhatoson kívül volt, szabálytalankodtak Jesús Navasszal szemben. Eriksson egyáltalán nem tudta kézben tartani a mérkőzést. Nem volt jó ötlet Svédországból bírót küldeni erre a meccsre, ráadásul egy olyat, aki korábban hibázott a Barcelona egyik találkozóján. Most visszaadta ezt. A kontaktus a tizenhatoson kívül volt, nem lehet folytatni a szabálytalanságot. A büntető előtt a Barcelonának helyzete sem volt.”

A megítélt büntetőt Lionel Messi értékesítette, Demichelist kiállították, az összecsapást végül 2–0-ra a Barcelona nyerte, amely így némileg megnyugtató előnyre tett szert a spanyolországi visszavágó előtt. Pellegrini a lefújás után egyből odament a játékvezetőhöz, és elmondta, mit gondol.

„Mondtam neki, hogy eldöntötte a meccset, nagyon boldog lehet. Nagy mérkőzés volt, két fontos csapattal, talán egy kicsit tapasztaltabb bíró kellett volna. Voltak apróbb faultok, amelyeket a Premier League-ben sosem fújtak volna be” – zárta mondandóját a chilei tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik