BL: Voltak apró hibáink; mentálisan erősek voltunk – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 22:51
A Ferencváros vendégként ért el 1–1-es döntetlent az albán Partizani ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező második körének első fordulójában. Thomas Doll vezetőedző a lefújást követően a csapat mentális erejét emelte ki, de azt sem felejtette el megemlíteni, hogy a jövő heti hazai visszavágón (július 20., 19.30 óra) sokkal stabilabb és magabiztosabb játékot akar látni övéitől.

„Tipikusan olyan meccs volt, mint amilyen egy szezon első találkozója szokott lenni – nyilatkozta a fradi.hu-nak Thomas Doll. – Voltak apró hibáink. Az egyik ahhoz vezetett, hogy a Partizani megszerezte a vezetést. Nagy védelmi hibát ejtettünk, ilyen gól ötvenből egyszer jön össze. Böde azonban gyönyörű gólt szerzett egy tudatos, szépen felépített támadás végén, és az egy egy nem is számít rossz eredménynek. Nem lepett meg minket a Partizani játéka, tudtuk, hogy vannak gyors játékosai. Fontos volt, hogy a csapat nem ijedt meg egy nullánál, mentálisan erős volt, fel tudott állni, és kiegyenlített. A visszavágón stabilabbak, magabiztosabbak leszünk. Ha a budapesti összecsapáson nem hibázunk ennyit, továbbjutunk.”
fradi.hu-nak Thomas Doll. – Voltak apró hibáink. Az egyik ahhoz vezetett, hogy a Partizani megszerezte a vezetést. Nagy védelmi hibát ejtettünk, ilyen gól ötvenből egyszer jön össze. Böde azonban gyönyörű gólt szerzett egy tudatos, szépen felépített támadás végén, és az egy egy nem is számít rossz eredménynek. Nem lepett meg minket a Partizani játéka, tudtuk, hogy vannak gyors játékosai. Fontos volt, hogy a csapat nem ijedt meg egy nullánál, mentálisan erős volt, fel tudott állni, és kiegyenlített. A visszavágón stabilabbak, magabiztosabbak leszünk. Ha a budapesti összecsapáson nem hibázunk ennyit, továbbjutunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik