BL: A nagy ember belerakta a tizenötös lábát – Hart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.06. 23:59
null
Joe Hart mosolyog kínjában Zlatan Ibrahimovic gólja után (Fotó: AFP)
BL-negyeddöntőben ritkán látható potya gólt kapott a Manchester City labdarúgócsapata a PSG ellen (2–2). Joe Hart többek között Zlatan Ibrahimovic hatalmas lábával magyarázta a kínos esetet.

 

A PSG első gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte, mégpedig úgy, hogy belerakta a lábát az elmélázó Fernando passzába.

„Szörnyű gól volt. Fernandónak adtam a labdát, aki azt hitte, passzolni tud, de a nagy ember közbenyúlt a tizenötös lábával, és a labda bepattant” – emlékezett vissza Joe Hart, a Manchester City kapusa, aki ezt megelőzően kivédte Ibrahimovic tizenegyesét.

Az Angliában 15-ös méretű cipők az európai szabvány szerint 51-esnek felelnek meg. Hart minden bizonnyal túlzott, hiszen Ibrának több forrás szerint is „csak” 47-es lába van.

Manuel Pellegrini
nem a svéd méreteiről értekezett, hanem a hibáikra hívta fel a figyelmet.

„Ha győzni akarunk, nem követhetünk el olyan hibákat, mint az első félidőben. A párharc továbbra is nyílt, vár még ránk kilencven perc Manchesterben, de ez jó eredmény számunkra” – mondta a City chilei menedzsere.

A párizsiaknál nem csak Ibrahimovic hibázott, a hátsó alakzat sem zárt úgy, mint szokott.

„Elkerülhető hibákkal segítettük az ellenfelet, amely megbüntetett minket. Voltak azonban nekünk is lehetőségeink, és ott volt ugye az a tizenegyes is... Ez van. Továbbra is bízunk magunkban, mint mindig. Erősek vagyunk, de a visszavágón jobban kell játszanunk, sokkal jobban” – nyilatkozta Ibrahimovic.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

PARIS SAINT-GERMAIN (francia)–MANCHESTER CITY (angol) 2–2 (1–1)
Párizs, Parc des Princes. V: Mazsics (szerb)
PSG: Trapp – Aurier (Van der Wiel, 78.), Thiago Silva, David Luiz, Maxwell – Rabiot (Lucas, 78.), Thiago Motta, Matuidi – Di María, Ibrahimovic, Cavani. Vezetőedző: Laurent Blanc
MANCHESTER CITY: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernando, Fernandinho – Jesús Navas, De Bruyne (Delph, 77.), David Silva (Bony, 88.) – Agüero (Kolarov, 93.). Menedzser: Manuel Pellegrini
G: Ibrahimovic (41.), Rabiot (59.), ill. De Bruyne (38.), Fernandinho (72.)
A visszavágót április 12-én, kedden rendezik.

ÉLŐ ONLINE KÖZVETÍTÉS ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik