BL: Gulácsiék vezettek, de végül simán kikaptak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.06. 22:41
A török Fenerbahce a Gulácsi Péterrel felálló osztrák Salzburg, a bolgár Ludogorec a szerb Partizan Beograd kiejtése után jutott be a Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörébe.

A Gulácsi Péterrel a kapujában felálló Salzburg némi meglepetésre egy remek támadás végén vezetést szerzett: Kevin Kampl a bal oldalról laposan gurított középre, ahol a korábban a Barcelona tartalékcsapatában szereplő Soriano jó ütemben érkezett, és a kapuba talált. Az osztrákok nem sokáig örülhettek, fél órán belül nemcsak fordított, hanem kétgólos előnyt is szerzett a Fener. Először Gulácsi korábbi liverpooli klubtársa lőtt a 16-oson kívülről úgy a bal felső sarokba, hogy Gulácsi el sem ugrott, majd a szenegáli Moussa Sow lőtte ki a jobb alsó sarkot, végül pedig Pierre Webó emelte át a kifutó magyar hálóőrt. A második félidőben hiába próbálkozott a Salzburg, a törökök kézben tartották a meccset.

A Partizan 87 percen át nem tudott mit kezdeni a bolgár bajnok Ludogoreccel. A nagy erőlködés vége az lett, hogy Nikola Gulan kiállítást és tizenegyest érően szabálytalankodott, a büntetőhöz Hriszto Zlatinszki állt oda, és miután értékesítette, csapata kettős győzelemmel jutott a negyedik fordulóba.

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Partizan Beograd (szerb)–Ludogorec Razgrad (bolgár) 0–1 (Zlatinszki 88. – 11-esből)
Továbbjutott: a Ludogorec, 3–1-gyel

Fenerbahce (török)–Salzburg (osztrák) 3–1 (Raul Meireles 8., Sow 17., Webó 34., ill. Soriano 4.)
Továbbjutott: a Fenerbahce, 4–2-vel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik