Zico tiszteli a Sevillát, de ígéri, csapata a végsőkig küzd majd

Vágólapra másolva!
2008.02.20. 17:54
Nem fél a Sevillától Zico, a Fenerbahce vezetőedzője, és ígéri, hogy csapata az utolsó pillanatig küzd majd a spanyolok ellen, a labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében. Igaz a statisztikák az andalúzok továbbjutását ígérik, de az mindenképpen a törökök mellett szól, hogy a kupasorozat csoportkörében mindhárom meccsüket megnyerték hazai pályán.
Frederic Kanoutéra nehéz percek várhatnak Törökországban
Reuters
Frederic Kanoutéra nehéz percek várhatnak Törökországban
Frederic Kanoutéra nehéz percek várhatnak Törökországban
Reuters
Frederic Kanoutéra nehéz percek várhatnak Törökországban

Egyértelműen a Sevilla az esélyese a Fenerbahce elleni párharcnak. A spanyol együttesnek nem csupán a játékoskerete erősebb, hanem az eredmények is mellettük szólnak. A vendégek az előző két kiírásban megnyerték az UEFA-kupát, és ezúttal a Bajnokok Ligája elsőségért szálltak harcba.

„Nem félünk a Sevillától – nyilatkozta Zico, a török csapat vezetőedzője, aki emellett elmondta azt is, hogyha ezt tenné, akkor inkább otthon maradna. – Talán nem olyan híres együttes, mint a Manchester United, vagy a Milan, azonban a lehető legjobban tiszteljük a spanyolokat. Ettől azonban semmi nem változik, az utolsó pillanatig küzdeni fogunk. Az nyilvánvaló hogy ellenfelünk kiváló csapat, azonban ez ránk is igaz.”

A statisztikák is az andalúzok mellett szólnak, hiszen a török együttes a legutóbbi hét mérkőzésen, amikor spanyolok ellen lépett pályára, kikapott, ráadásul csak két alkalommal volt eredményes. Habár az mindenképpen adhat némi reményt Zico „fiainak”, hogy először jutottak tovább a BL csoportköréből, és ebben a kiírásban hazai pályán mindhárom összecsapásukat megnyerték.

Ellenben a Sevillának még ez sem jelenthet gondot, hiszen az ősszel az Arsenal elleni vereség után az összes találkozójukat megnyerték a „H” jelzésű kvartettben, és ezeken a találkozókon tizennégy gólt szereztek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik