Sorozatban a harmadik meccsét nyerheti meg az Inter a BL-ben

Vágólapra másolva!
2007.11.07. 16:52
Az Internazionale sorozatban a harmadik mérkőzését nyerheti meg a Bajnokok Ligájában, amennyiben Roberto Mancini együttese hazai pályán legyőzi a CSZKA Moszkvát. PSV Eindhovennek Isztambulban kéne pontot, vagy pontokat szereznie, hogy reális esélye maradjon a továbbjutásra.
Roberto Mancini és az Internazionale közel kerülhet a továbbjutáshoz
Roberto Mancini és az Internazionale közel kerülhet a továbbjutáshoz
Roberto Mancini és az Internazionale közel kerülhet a továbbjutáshoz
Roberto Mancini és az Internazionale közel kerülhet a továbbjutáshoz

Az Inter meglepetésre még az első fordulóban vereséget szenvedett a Fenerbache ellen még a sorozat csoportkörének az első fordulójában, azonban azóta két meccset nyertek meg a milánóiak.

Mancininak azonban nincsen könnyű dolga, hiszen öt játékost kell nélkülöznie az oroszok elleni összecsapáson. Luis Figo a hétvégén a Juventus elleni bajnokin szenvedett szárkapocscsonttörést, miután szerencsétlenül ütközött Pavel Nedveddel.

A harmincöt éves középpályáson kívül csakugyan sérülés miatt nem játszhat Marco Materazzi, Patrick Vieira, Dejan Stankovic és Francesco Toldo sem szerda este.

Nehezíti az olasz bajnokság éllovasának a dolgát az is, hogy a CSZKA együttesének ez szinte az utolsó lehetősége arra, hogy életben tartsa továbbjutási esélyeit a Bajnokok Ligájában, hiszen eddig a moszkvaiak csupán egyetlen pontot szereztek a csoportkörben.

A vezetőedző nélküli PSV Eindhovennek sincs könnyű dolga, hiszen a holland bajnok jelenleg a harmadik helye áll a G csoportban, és a 4. fordulóban Isztambulba látogat, és bizony nem ártana ponttal, vagy pontokkal hazatérnie onnan ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjon valamelyik továbbjutást érő helyért.

A PSV-ben biztos nem lép pályára Eric Addo, akit az UAFA négy mérkőzésre eltiltott, mert az előző körben leköpte Semih Sentürköt, a Fener játékosát.

Jan Wouters megbízott edző nem állíthatja csatasorba sérülés miatt Ibrahim Afellayt, Manuel da Costát, John de Jongot és Jason Culinát sem.

A török csapatból mindenképpen hiányzik majd Deivid és Lugano is, akik Eindhovenben kaptak piros lapot, valamint nem lép pályára Mateja Kezsman sem, hiszen a támadó térdsérüléssel bajlódik.

BAJNOKOK LIGÁJA, G CSOPORT, 4. FORDULÓ, VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

INTERNAZIONALE – CSZKA MOSZKVA
20.45, Milánó, Giuseppe Meazza Stadion
INTERNAZIONALE: Julió César – Maicin, Samuel, Cordoba, chivu – J, Zanetti, Cambiasso, Dacourt, Solari – Ibrahimovic, Cruz
CSZKA MOSZKVA: Akinfejev – V. Berezucjkij, Semberas, A. Berezucjkij – Kraszics, Aldonyin, Dudu Cearense, Rahimic, Zsirkov – Jo, D. Carvalho



FENERBAHCE – PSV
20.45, Isztambul, Sükrü Saracoglu Stadion
FENERBAHCE: Volkan demirel – Gönül, Cakmak, Edu Dracena, Roberto Carlos – Baris, Alex, M.Aurélio, Vederson – Kazim Richards, Sentürk
PSV: Gomes – Kromkamp, Marcellis, Salcido, Alcides – Simons, Bakkal, Méndez, Perez – Farfán, Lazovics

A G CSOPORT ÁLLÁSA

1. Internazionale 3 2 0 1 4-2 +2 6
2. Fenerbahce 3 1 2 0 3-2 +1 5
3. PSV Eindhoven 3 1 1 1 2-3 -1 4
4. CSZKA Moszkva 3 0 1 2 4-6 -2 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik