EAA: Petrahn Barbara ismét bizottsági tag lett

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 10:41
Az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) 2019 után újabb két évre a fejlesztési bizottságába választotta Petrahn Barbara kétszeres olimpikon atlétát, aki január óta a Magyar Síszövetség főtitkári tisztségét is betölti – közölte az MTI.

„Magyarországnak fontos és meghatározó szerepe lesz az előttünk álló évek atlétikájában, hiszen 2023-ban a világ egyik legrangosabb sporteseményének adhat otthont Budapest. Sportdiplomatáink az elmúlt években fontos pozíciókat töltöttek be, Gyulai Márton évek óta meghatározó tagja az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának, és idéntől a fejlesztési bizottságban is együtt dolgozhatok majd vele” – idézte Petrahn Barbara szavait az MTI.„Magyarországnak fontos és meghatározó szerepe lesz az előttünk álló évek atlétikájában, hiszen 2023-ban a világ egyik legrangosabb sporteseményének adhat otthont Budapest. Sportdiplomatáink az elmúlt években fontos pozíciókat töltöttek be, Gyulai Márton évek óta meghatározó tagja az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának, és idéntől a fejlesztési bizottságban is együtt dolgozhatok majd vele” – idézte Petrahn Barbara szavait az MTI.

A fejlesztési bizottság területei közé tartozik az oktatás, beleértve az e-learning alapú képzést, a sportági stratégiai programokra való javaslattétel, a tömegsport és a fiatal vezetők fórumának fejlesztése, valamint a hatékony ifjúsági és gyermekprogramokra és -projektekre való ajánlás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik