West Brom: Anelka miatt távozik Geráék főszponzora

Vágólapra másolva!
2014.01.20. 16:54
A Gera Zoltánt is foglalkoztató angol élvonalbeli labdarúgócsapat, a West Bromwich Albion elveszíti főszponzorát Nicolas Anelka minapi, felháborodást keltő gólöröme miatt, illetve annak következtében, hogy a WBA azóta is játéklehetőséget nyújt a francia csatárnak.

„Az elmúlt hetekben a Zoopla kialakította álláspontját Nicolas Anelka cselekedetével kapcsolatban, amely a karácsonyi időszakban, a West Ham elleni bajnokin történt, és úgy döntött, hogy a szezon végeztével más területekre összpontosítja marketingtevékenységét" – fogalmaz közleményében az ingatlanpiaci weboldalt működtető cég, amely nem újítja meg az idény végén lejáró szerződését.

Mint arról beszámoltunk, Anelka olyan karmozdulattal ünnepelte a West Ham ellen szerzett gólját, amelyik hazájában, Franciaországban, valamint a nemzetközi zsidó szervezetek köreiben felháborodást keltett antiszemita jelentéstartalma miatt.

Az angol szövetség szakértő bevonásával vizsgálja az ügyet, és elképzelhető, hogy Anelkára hosszú eltiltást szabnak ki.

Anelka tagadta, hogy bárkit is meg akart volna bántani az elhíresült gólörömmel, de klubjának ígéretet tett arra, hogy többé nem tesz ilyet.

AZ ELHÍRESÜLT GÓLÖRÖM

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik