Videó: az Arsenal új kapusa villámgyorsan belopta magát a szurkolók szívébe

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.20. 11:46
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New England Revolution és a Premier League-ben játszó Arsenal már a télen megegyezett Matt Turner szerződtetéséről, de a 27 éves kapus csak most júliustól lesz az Arsenal játékosa. Az amerikai és litván állampolgársággal is rendelkező kapuvédő az utolsó mérkőzése után aláírásokat osztogatott a Revolution-szurkolóknak. De nem mindenkinek írta alá a mezét.

A mögöttünk hagyott idényben a bajnokságban ötödik helyen záró Arsenal 6.36 millió eurót fizetett Matt Turnerért, aki minden bizonnyal már most belopta magát a szurkolók szívébe. Amikor autogramot osztogatott, felbukkant egy Tottenham-mezes drukker is, aki szintén aláírást akart kérni a kapustól. Ő azonban nem járt szerencsével. Arsenal 6.36 millió eurót fizetett Matt Turnerért, aki minden bizonnyal már most belopta magát a szurkolók szívébe. Amikor autogramot osztogatott, felbukkant egy Tottenham-mezes drukker is, aki szintén aláírást akart kérni a kapustól. Ő azonban nem járt szerencsével.

„Nem, ez felháborító” – hangzott el többször is Turnertől, hogy miért utasította vissza őt.


A 27 éves kapus megfogadta, hogy mindent megtesz azért, hogy Aaron Ramsdale-t kiszorítva első számú legyen – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

„Aaron csodálatos idényen van túl, egész évben jól védett az Arsenalban – jelentette ki Turner. – Azért jövök, hogy segítsem őt, és a lehető legjobb kapussá váljak, miközben őt is azzá segítem. Ezek a céljaim.”

Hozzátette, hogy olyan klubhoz csatlakozik, amelyik sok pénzt áldoz az új játékosok megszerzésére. Nagy elvárásokkal érkezik, és győztes mentalitású futballistának tartja magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik