PL: Újra történelmet fogunk írni – C. Ronaldo üzent az MU szurkolóinak

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 11:34
null
Korábbi edzőjének, Sir Alex Fergusonnak is üzent Cristiano Ronaldo a visszatérése kapcsán (Fotó: AFP)
A Manchester United még nem mutatta be visszatérése óta Cristiano Ronaldót – sőt, a transzfer csak kedden vált teljesen hivatalossá –, mert a 36 éves támadó jelenleg Portugáliával készül a válogatott szünet alatt. Az MU hivatalos oldala azonban egy rövid interjút tett közzé.

„A Manchester United olyan klub, amelynek mindig is különleges helye lesz a szívemben, örülök, hogy visszatérhetek. A pénteki bejelentés óta megszámolhatatlanul sok üzenetet kaptam, ez nagyon jólesik. Alig várom már, hogy kifussak az Old Traffordon gyepére, telt ház előtt. A csapathoz a válogatott szünet után csatlakozom először, remélem, hogy kifejezetten sikeres idény előtt állunk” – mondta Cristiano Ronaldo a klub hivatalos oldalának, majd saját Instagram-oldalára is posztolt, egy ennél jóval több érzelmet tartalmazó üzenetet.

„Mindenki, aki ismer engem, tudja, hogy a Manchester United örök szerelem számomra. Az évek, melyeket a klubnál töltöttem fantasztikusak voltak, sőt aranybetűkkel íródtak be a történelembe. Nem tudom leírni, mit érzek akkor, amikor arra gondolok, hogy újra visszatérek az Old Traffordra. Ez egy valóra vált álom... – kezdte CR7 saját közösségi oldalán.

„Az első kupagyőzelmem, az első portugál válogatott meghívóm, az első Bajnokok Ligája-címem, az első aranycipőm és Aranylabdám mind abból az időszakból származik, amelyet itt töltöttem a vörös ördögöknél. Egyszer már történelmet írtunk a klubbal, és ez újra meg fogjuk tenni, a szavamat adom! Itt vagyok, visszatértem oda, ahová tartozom. Utóirat: Sir Alex, ez neked szól...– zárta gondolatait visszatérése kapcsán a 36 éves támadó, üzenve korábbi manchesteri edzőjének, Sir Alex Fergusonnak.

A portugál sztár érkezéséről az MU vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer is beszélt: „Cristianót nem lehet szavakkal leírni. Ő nemcsak egy egészen briliáns játékos, hanem egy nagyszerű ember is. Ahhoz, hogy valaki ennyi ideig a legmagasabb szinten teljesítsen, különleges emberre van szükség. Nincs kétségem afelől, hogy ezúttal is lenyűgöz majd minket, és példa lesz a fiataljaink számára is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik