PL: a PSV bejelentette, a Liverpoolnak adja el Cody Gakpót

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.27. 00:09
null
Gakpo a Liverpoolnál folytatja, ha az orvosi vizsgálatokon is átmegy (Fotó: Getty Images)
Úgy tűnt, az lesz a téli átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy hol folytatja pályafutását a katari labdarúgó-világbajnokságon remekül játszó, holland válogatott Cody Gakpo, ám a jelek szerint máris megvan rá a válasz. 


Öt meccsen három gólt szerzett a katari vébén Cody Gakpo, a holland válogatott 23 éves kiválósága, akit már a torna előtt is szeretett volna szerződtetni néhány európai topcsapat, ám azóta még nagyobb lett a kereslet.

Gakpo idén nyáron kis híján a Manchester United játékosa lett, ám az a transzfer meghiúsult, majd a holland szélső 14 meccsen 9 gólt és 12 gólpasszt jegyzett a PSV Eindhoven őszi bajnokijain, illetve jött a már említett világbajnokság...

Úgy tűnt, a legnagyobb érdeklődő ismételten a Manchester United, így kissé meglepő volt a hétfő esti hír, miszerint a PSV bejelentette, hogy a Liverpoolnak adja el Gakpo játékjogát.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a Liverpool 37 millió fontot fizet a holland sztárét, ami bónuszokkal együtt 50 is lehet a közeljövőben, a kontraktus pedig hosszútávú lesz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik