Newcastle: megtalálták új tartalék kapusukat a „szarkák”

Vágólapra másolva!
2022.09.12. 19:20
null
A látszat csal, nem Kínába igazolt, marad Angliában (Fotó: Getty Images)
A Newcastle United hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy fél plusz fél évre szóló szerződést kötött az ingyen igazolható Loris Kariusszal, akinek a legutóbbi idény végén járt le a szerződése a Liverpoolnál – habár a „vörösöknél” a 2018-as BL-döntő óta nem szerepelt, az elmúlt éveket kölcsönben töltötte.

 

A Newcastle United azt követően jelentette be, hogy fél plusz fél évre szóló szerződést kötött Loris Kariusszal, hogy a csapat második számú kapusa, Karl Darlow edzésen súlyos bokasérülést szenvedett.

„Izgalmas lehetőség ez számomra, hogy részese legyek egy nagyszerű projektnek. Nem tartott sokáig döntést hoznom, mert úgy érzem, szakmailag kiváló kezekbe kerülök a csapatnál, és nagyszerű társakkal dolgozhatok a következő időkben” – fogalmazott a 29 éves német kapus, aki a négy évvel ezelőtti Liverpool–Real Madrid (1–3) BL-döntőben előbb ütést kapott a fejére a madridiak védőjétől, Sergio Ramostól, majd két ritka hibát követett el, amelyből gólt kapott a Liverpool.

Karius az elmúlt években kölcsönben előbb a török Besiktasnál szerepelt, majd az Union Berlin játékosa volt, ám 2021. február 28. óta nem védett tétmeccsen – akkor a berliniek kapuját védte a Hoffenheim elleni bajnokin.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik