MU: Mindannyian Moyes mögött állunk - Evra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.27. 12:43
Mindannyian a nyáron kinevezett menedzser, David Moyes mögött állnak a Manchester Unitednél – mondta Patrice Evra, az angol bajnoki címvédő francia balhátvédje, akinek a szerződése a szezon végén lejár csapatánál.

Az MU ebben az idényben minden tekintetben várakozáson alul teljesít, hiszen az FA-kupából és a Ligakupából már kiesett, a Premier League-ben csak a hatodik helyen áll, míg a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén kétgólos vereséget szenvedett az Olympiakosz vendégeként. Evra szerint azonban a bizalom töretlen edzője iránt.

„Senki sem szereti a változásokat, mi azonban jelentős átalakuláson estünk át, amelyet meg kellett emésztenünk. Több mint nyolc évig játszottunk Ferguson irányítása alatt” – mondta a 32 esztendős védő, aki 2006 óta erősíti a „vörös ördögöket”.

„Mindannyian az új menedzser mögött állunk, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában szerepelhessünk. Akár trófeákat nyerünk, akár a táblázat második felében végzünk, a szeretetem nem változik majd a klub iránt” – tette hozzá Evra, akinek a szerződése a nyáron lejár az MU-nál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik