K. Zs. 2022.08.18 20:42 Frissítve: 2022.08.19 11:43

MU: Cristiano Ronaldo számára a Dortmund az utolsó esély?!

Több nyugat-európai forrás után a futballügyekben általában tájékozott Bild is megírta csütörtök délután: a Manchester Unitedtől távozni kívánó Cristiano Ronaldo nyitott arra, hogy a Borussia Dortmundban folytassa pályafutását.

Vajon meddig lesz még MU-mez Cristiano Ronaldón? (Fotó: AFP)

 

A CBS Sports úgy tudja, hogy a Manchester United berkein belül is kezd uralkodóvá válni az érzés: a klub jelenlegi helyzetében a legjobb megoldás Cristiano Ronaldo elengedése lenne.

Ronaldo számára a dortmundi váltásban nemcsak a Bajnokok Ligája-beli szereplés lenne vonzó, hanem az a történelmi lehetőség is, hogy az angol, a spanyol és az olasz bajnoki cím mellé a németet is megszerezze.

A CBS úgy tudja, hogy a dortmundiak egyelőre házon belül latolgatják, tegyenek-e egy kései ajánlatot az angol klubnak. A CR útját egyengető menedzser, Jorge Mendes állítólag bátorítja őket, mert úgy gondolja, a BVB kínálhatná „az utolsó esélyt” Ronaldónak a nyári váltásra. Vásárlás és kölcsönvétel egyaránt szóba jöhet – írja a CBS.

Mint ismert, a Dortmund Sébastien Hallerrel kívánta pótolni a Manchester Citybe igazoló Erling Haalandot, ám nem sokkal a szerződtetése után az elefántcsontparti támadót hererákkal diagnosztizálták, számára egyelőre a gyógyulás az egyetlen „feladat”, játékáról még sokáig nem lehet szó – azaz a BVB a támadók frontján még erősítésre szorul.

Ehhez azért tegyük hozzá, hogy egyelőre sajtóértesülésekről van szó, amelyekről Cristiano Ronaldónak általában lesújtó a véleménye – erről éppen a napokban nyilvánult meg, megígérve, hogy hamarosan minden róla terjesztett hazugságot megcáfol.

A Manchester United állítólag szívesen látná soraiban a Dortmund belga válogatott jobbhátvédjét, Thomas Meunier-t, de arról nincs információ, hogy abban az ügyben indult-e tárgyalás a két klub között.

2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.

2022.09.04 16:09:24

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Antony góllal debütált, és bár Saka utána egyenlített, kettővel nyertek a manchesteriek.