Man. City: „Ebbe a csapatba nem férne be Lionel Messi…”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.14. 08:59
Érdekes kérdés került elő a Sky Sports stúdiójában, mikor a Manchester City volt a téma az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) rajtja kapcsán. Felvetődött ugyanis Lionel Messi neve…

Mint ismert, a Manchester City igazi kiütéssel, ötgólos sikerrel kezdte az új idényt úgy, hogy például Sergio Agüero csak a kispadról szállt be a meccsbe a második félidőben.a Manchester City igazi kiütéssel, ötgólos sikerrel kezdte az új idényt úgy, hogy például Sergio Agüero csak a kispadról szállt be a meccsbe a második félidőben.

Ennek kapcsán vetődött fel a Sky Sports elemzőműsorában, vajon ebbe, a sztárokkal tömött együttesbe beférne-e Messi.

A kérdést Alex Scott, 140-szeres angol női válogatott futballista kapta, aki visszavonulása óta riporterként és szakkommentátorként tevékenykedik.

Alex Scott szerint Messi nem férne be a Manchester Citybe (Fotó: AFP)
Alex Scott szerint Messi nem férne be a Manchester Citybe (Fotó: AFP)

„Láttam élőben az FC Barcelona Manchester United elleni meccsét a Bajnokok Ligája előző idényében. Azt vettem észre, hogy Messi a katalánoknál nem mindig ég maximális hőfokon, sokszor inkább tartalékol. Guardiola Cityjénél viszont ez nem működne, ott mindenkinek folyamatosan nyomást kell gyakorolnia, így szerintem Messi ebbe a csapatba jelenleg nem férne be…” – mondta Alex Scott.

Maradjunk annyiban, a közösségi oldalakon sokan nem értettek vele egyet. De a döntést inkább olvasóinkra bízzuk!

SZAVAZÁS

Beférne Lionel Messi ebbe a Manchester Citybe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik