Liverpool: Torres szeretné, ha klubja tovább tárgyalna a Chelsea-vel

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 13:24
A Sky Sports értesülései szerint Fernando Torrest, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Liverpool spanyol csatárát érdekli a Chelsea ajánlata, és arra kérte klubját, tárgyaljon tovább az őt szerződtetni kívánó londoniakkal.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 35 millió font körülire taksált megkeresést a Liverpool rövid úton visszautasította, mondván: a spanyol világ- és Európa-bajnok gólvágó nem eladó.beszámoltunk, a 35 millió font körülire taksált megkeresést a Liverpool rövid úton visszautasította, mondván: a spanyol világ- és Európa-bajnok gólvágó nem eladó.

A Sky Sports úgy tudja, Torres új kihívásra vágyik, ezért szeretné, ha a „vörösök" folytatnák a tárgyalásokat. Ha hinni lehet a híreknek, lesz miről, hiszen az átigazolási piac hétfői zárásáig a Chelsea még kopogtatni fog egy feljavított ajánlattal.

Az angol médiában vita bontakozott ki arról, hogy Fernando Torres szerződésének van-e ötvenmillió fontos kivásárlási záradéka; a Sky Sports szerint nincs.

Mint arról korábban szintén hírt adtunk, a Liverpool háza táján szóba került az Ajax uruguayi támadójának, Luis Suáreznek a szerződtetése, amivel a klub kielégítené Torres régóta hangoztatott óhaját, nevezetesen: igazoljanak világsztárokat, hogy versenyben lehessenek a legértékesebb díjakért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik