Liverpool: „Szalah C. Ronaldónál és Messinél is jobb játékos”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.29. 16:00
null
Szalah valóban a világ legjobbja lenne? (Fotó: AFP)
Az egykori Liverpool-játékos, Dean Saunders szerint Mohamed Szalah jelenleg jobb futballista, mint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.


Mindenki tudja, hogy Cristiano Ronaldo milyen parádésan tért vissza 12 év után a Manchester United együttesébe – a portugál klasszis a Newcastle United ellen kétszer is eredményes volt, majd a Young Boysnak és a West Hamnek is betalált.

Lionel Messinek kicsit nehezebb volt alkalmazkodnia új csapatához, de kedden a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen zseniális góllal hívta fel magára a párizsi szurkolók figyelmét.

Ahogyan már megszokhattuk a klasszis támadókat mindig egymáshoz hasonlítják. Most azonban Dean Saunders, a Liverpool egykori játékosa elmondta, szerinte a Pool egyiptomi szélsője, Mohamed Szalah a világ legjobbja.


„Napjainkban ki jobb Mohamed Szalahnál? Nyolc meccsen nyolc gólja van jobbszélsőként. Egyszerűen megállíthatatlan. Messi és Cristiano Ronado sem jobb jelenleg Szalahnál” – mondta Dean Saunders.

„Ha választanom kellene, Szalaht tenném be a csapatomba CR helyett. Persze sokan könnyen rávágnák, hogy Cristiano a jobb, de nekem úgy tűnik, hogy Szalah akár minden héten eredményes lehet” – tette hozzá a volt játékos.

Hozzátette Robert Lewandowskiról és Karim Benzemáról nem is akar beszélni, mert közel sem játszanak olyan erős bajnokságban, mint a Premier League.

Az tény, hogy az egyiptomi kimagasló formában futballozik mostanság: kedden a Portót szomorította el kétszer is az 5–1-es siker alkalmával, hétvégén pedig a Brentfordnak is betalált az angol Premier League-ben. A hétvégén minden bizonnyal nem lesz ilyen könnyű dolga, hiszen a Liverpool a Manchester Cityvel találkozik az Anfielden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik