Liverpool: Henderson elsírta magát Klopp üzenetétől – videó

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.25. 19:44
Mint arról beszámoltunk, Jordan Hendersont, a bajnok Liverpool csapatkapitányát választotta meg a 2019–2020-as idény legjobb játékosának az angliai Futballszakírók Szövetsége (FWA). Az angol középpályás a bejelentés után nem sokkal interjút adott a Liverpool Echo YouTube-csatornájának, melynek során Jürgen Klopp üzenetét is megkapta.

„A futball egyik legnagyobb rejtélye, hogy mitől lesz egy játékos kiemelkedő. A tehetség vagy a hozzáállás számít jobban? Szerintem erre a kérdésre az a válasz, hogy tehetség nélkül sosem viszed semmire, de ha rossz a hozzáállásod, mindig csak tehetség maradsz… Te megmutattad, hogy a kettő kombinációja igazi klasszist ad” – kezdte üzenetét Klopp.„A futball egyik legnagyobb rejtélye, hogy mitől lesz egy játékos kiemelkedő. A tehetség vagy a hozzáállás számít jobban? Szerintem erre a kérdésre az a válasz, hogy tehetség nélkül sosem viszed semmire, de ha rossz a hozzáállásod, mindig csak tehetség maradsz… Te megmutattad, hogy a kettő kombinációja igazi klasszist ad” – kezdte üzenetét Klopp.

„Ki gondolta volna, hogy a fiatal srác, aki a Sunderlandtől jött, és mert nagyokat álmodni, egy nap a Premier League legjobbja lesz? Nem tudom, egyáltalán mertél-e ilyenre gondolni, de a pillanat most eljött, és végre mindenki látja és elismeri, milyen fantasztikus játékos és ember vagy! Elképesztő teljesítmény ez, amit nagyon megérdemeltél! És a legjobb hír, hogy a java még csak most jön! Élvezd ki ezt a pillanatot, a hétvégén úgysem kell játszanod a Newcastle ellen. És még egyszer kimondom: Te vagy a Premier League legjobbja! Elképesztő!” – zárta üzenetét a Liverpool német menedzsere.

„Kapcsoljátok ki a kamerákat…” – mondta Henderson a felvétel megtekintése után félig nevetve, félig sírva.

„Azért érzékenyültem el ennyire, mert a mester nélkül nem ülhetnék ma itt. Tőle ezeket hallani elképesztően sokat jelent, hiszen tudja, miken mentem keresztül…” – tette hozzá a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik