Liverpool: edzője a Real Madridnak ajánlja Szalahot?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.29. 11:59
Héctor Cúper, az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Mohamed Szalah elég jó hozzá, hogy a Real Madrid játékosa legyen.

„Szalah van azon a szinten, hogy a Realnál játsszon, határozottan – vélekedett a Marca Tv-nek a Liverpoolban fantasztikusan teljesítő támadóról a szakember. – Minőségi futballista, akinél egyre inkább látszódik, mire képes, és akinek a játéka egyre sokoldalúbb lesz. Gyors, technikailag rendkívül képzett és a kapu előtt is kiváló. Ezek a tulajdonságok mind-mind hasznossá teszik őt a Real Madrid számára.” „Szalah van azon a szinten, hogy a Realnál játsszon, határozottan – vélekedett a Marca Tv-nek a Liverpoolban fantasztikusan teljesítő támadóról a szakember. – Minőségi futballista, akinél egyre inkább látszódik, mire képes, és akinek a játéka egyre sokoldalúbb lesz. Gyors, technikailag rendkívül képzett és a kapu előtt is kiváló. Ezek a tulajdonságok mind-mind hasznossá teszik őt a Real Madrid számára.”

A 25 esztendős Mohamed Szalah idén nyáron 42 millió euróért igazolt a Romától a Liverpoolhoz, amelynél eddig 28 tétmérkőzésen 21-szer volt eredményes, emellett kiosztott nyolc gólpasszt is.

Az egyiptomi kapcsán korábban egyébként honfitársa, Mido írta azt, hogy „Szalah hamarosan a Real Madrid játékosa lesz”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik