Leicester: eladományozták az elhalasztott meccsre készült szendvicseket

Vágólapra másolva!
2021.12.16. 22:18
null
Jótettet hajtottak végre a leicesteriek (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Leicester City és a Tottenham bajnokiját nem tudták megtartani az eredeti, ma estére kiírt időpontban koronavírus-fertőzések miatt. A hazaiak 400 szendvicscsomaggal készültek a büfékben a Spurs vendéglátására, azonban a Twitter-oldalukon leszögezték, az étel nem megy pocsékba, a városban működő jótékonysági szervezeteknek adományozták.

 

Múlt héten a Tottenham volt az első az angol klubok közül, amely halasztást kért a meccseire, mert több mint egy tucat játékos és stábtag teszteredménye lett pozitív. A Spurs sem a Rennes elleni, múlt csütörtöki Európa-konferencialiga-meccsére, sem a Brighton elleni hétvégi bajnokijára nem tudott kiállni.

A Leicester elleni meccs halasztása nemcsak a Spurs, hanem a hazai csapat helyzete miatt is levegőben lógott. Brendan Rodgers együttese az előző két tétmeccsén szintén tartalékos összeállításban szerepelt, ott az első, múlt csütörtöki hírek legalább nyolc fertőzöttről szóltak. Tegnap este már kilenc fertőzöttet említett a menedzser.

A „rókák” a hivatalos Twitter-oldalukon számoltak be arról, hogy a koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztott bajnokira előkészített szendvicseket eladományozták.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik