Felkészülés: a brutális edzés ellenére is gálázva győzte le a Spurs a dél-koreai liga legjobbjait

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.13. 15:02
null
Kétszer is egyenlített a dél-koreai bajnokság All Star-csapata, de a szünetben beálló, dupláig jutó Szonra és Kane-re nem volt ellenszere (Fotó: AFP)
Elnézve a Szöulban edzőtáborozó Tottenham Hotspur keddi edzésén készült képeket (a legnagyobb sztárok sorra dőltek ki Antonio Conte vezetőedző brutális gyakorlataitól), az is csoda, hogy a játékosok egyáltalán kiálltak a dél-koreai bajnokság All Star-csapata ellen szerdán. A lagymatag iramban induló mérkőzést aztán gálázva, 6–3-ra húzták be a londoniak, részben a szünetben beálló, dupláig jutó Szon Hung Minnek és Harry Kane-nek köszönhetően.

 

A nagy munkabírású dél-koreai válogatott játékos, Szon Hung Min is összecsuklott Antonio Conte intenzív keddi edzésén – nem is csoda, hogy Harry Kane mellett ő sem kapott helyet a Tottenham kezdőcsapatában a dél-koreai bajnokság legjobbjai ellen. Nem úgy, mint az Evertontól nyáron igazolt Richarlison, aki 77 percet játszott debütáló meccsén, de gólt nem szerzett.


A kilenc találatot hozó meccsen Eric Dier tőle szokatlan módon nyitotta meg a gólcsapot: az angol válogatott védő majdnem a tizenhatos vonaláig cipelte a labdát, majd erőből kilőtte a jobb sarkot a 30. percben.


A dél-koreai bajnokság legjobbjai nem hagyták magukat, kétszer is egyenlítettek, de a szünetben beálló Szon és Kane is duplázott, így a Spurs 6–3-ra nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik