M. D. 2022.06.28 21:58 Frissítve: 2022.06.28 22:11

Chelsea: megegyeztek a Leedsszel, 60 millióért érkezhet brazil szélső – sajtóhír

Fabrizio Romano olasz transzferguru információi szerint a Chelsea megegyezett a Leeds Uniteddel Raphinha átigazolásáról. A londoni együttes 60-65 millió fontot fizethet a brazil válogatott szélsőért, akivel még meg kell egyeznie a személyes feltételekről.

Raphinha szinte biztosan távozik a Leeds Unitedtől – most úgy tűnik, hogy a Chelsea-be (Fotó: AFP)

 

Kedd este újabb fordulatot vett a Raphinha-ügy. Volt már olyan, hogy az FC Barcelona állt a legközelebb a 25 éves támadó szerződtetéséhez, a hírek szerint olyan is, hogy az Arsenal vezette az érte folyó versenyfutást, de most úgy tűnik, a Chelsea lehet a befutó.

Az átigazolási ügyekben mindig megbízható Fabrizio Romano úgy tudja, a Leeds United elfogadta a londoni klub ajánlatát, amely – a bónuszokkal együtt – 60-65 millió fontot garantál az egyesület számára. Kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult a tárgyalások során, hogy a Chelsea az átigazolási díj nagyobbik részét azonnal kifizetné. Ahhoz, hogy véglegessé váljon a transzfer, Raphinhának – és ügynökének, a korábbi Chelsea-játékos Decónak – még meg kell egyeznie a Bajnokok Ligája tavalyi győztesével a személyes feltételekről.

Romano hozzáteszi, a másik két kérő sem tétlenkedik, de amíg az Arsenal keddi szóbeli ajánlatára a Leeds nemet mondott, addig a Barcelona – a jelenlegi gazdasági helyzetében –nem is tud versenybe szállni a Chelsea által kínált összeggel.

A „kékek” Raheem Sterling átigazolásának ügyében tárgyalásban állnak a Manchester Cityvel is – jegyzi meg az olasz újságíró.


2022.08.14 17:10:01

Angol labdarúgás D. Á.

Igazi derbit láthattunk, Antonio Conte és Thomas Tuchel majdnem összeverekedett a meccs alatt és után.

2022.08.13 12:42:44

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Kifejezetten erős, robusztus testalkatú, ehhez mérve érthetetlen, mennyire dinamikus és gyors.

2022.08.10 17:30:44

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Sikerre sarkantyúzva: százmilliós kiadás után a százmilliós csalódások árából jöhet még Zaniolo, Maddison és egy bekk.

2022.08.08 22:19:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Fordulóról fordulóra az angol bajnokság teljes programja, eredmények, állás.

2022.08.05 21:02:16

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

ALAPVONAL. Legyen bármekkora sztár is a portugál, ez a viselkedés megengedhetetlen, Erik ten Hag pedig olyan edző, aki nem is hagyja ezt szó nélkül, a sajtóban például nyíltan kritizálta a játékosait, akik idő előtt leléptek. Cristiano Ronaldo a fiatalok példaképe, így különösen fontos, hogy milyen a viszonya a csapatával.