Belotti, White és Locatelli vállaira épül az új Arsenal?

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2021.07.05. 12:51
null
Előttem... (Fotó: AFP)
Labdarúgó Európa-bajnokság ide, közelgő olimpia oda, a tomboló nyár és a nyári nyitás utáni tombolás oda, a futball szerelmesei ezen a nyáron is bújják a híreket, alig várják már, kedven csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Tartsanak velünk!

Mint az elmúlt tizenhárom nyáron mindig, ezúttal is az ARSENAL együttesével kezdjük nagy nyári és koraőszi transzfermenetelésünket. És igen, most is megjegyezzük, hogy még mindig keresik Londonban Arsene Wenger méltó örökösét, de nagyobb beruházások ide vagy oda, csak nem akar összeállni ismét egésszé a csapat. Nem feltétlenül az amerikai tulajdonos hibájából, ugyanis mint Mesut Özil esetéből láthatjuk, a legőrültebb fizetési igényeket is át lehetett passzírozni az Arsenalon, és tavaly az aláírási pénzekkel együtt bőven százmillió euró fölött költöttek (Willian, Thomas Partey, Gabriel Magelhaes, Pablo Marí, Rúnar Alex Rúnarsson, Cédric Soares és Willian érkezett végleg a klubhoz), előtte kétszer ennyit áldoztak a Nicolas Pépé, William Saliba, Kieran Tierney, David Luiz, Gabriel Martinelli sorra, azelőtt százmilliót a Lucas Torreira, Bernd Leno, Szokratisz Papasztathopulosz, Mattéo Guendouzi, Stephan Lichtsteiner ötösre – a kétszázmilliós 2017-es nagy költekezés a Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Henrih Mhitarjan, Konsztantinosz Mavropanosz, Sead Kolasinac kvintettet szülte.

Ha hozzátesszük, hogy a 2016–2017-es idényben bő százmillió euróért erősítettek (váltakozó sikerrel már akkor is, lásd Granit Xhaka, Shkodran Mustafi, Lucas Pérez, Aszano Takuma és Rob Holding esetét), akkor erre a nyárra egy kétszázmillió eurós kiadási oldalt jósolunk.

Még mielőtt elkezdenénk szokásos pletykálkodásunkat, álljunk meg egy pillanatra, és adózzunk elismeréssel a fölöslegesen elköltött tízmillió eurók nagymesterei előtt: Lucas Pérezért és Papasztathopuloszért jó 20 millió eurót, a fél éve ingyen elengedett Mustafiért több mint kétszer ennyit, Granit Xhakáért szintén negyvenmilliónál is többet adtak, a már motiválatlan Alexis Sánchezt elcserélték Mhitarjanra, hogy a drukkerek azóta is azon vitatkozzanak sörözés közben, hogy melyikük csapata szállt ki több tízmilliós bukással az ügyből. Mhitarjant másfél év után elengedték kölcsönbe Rómába, majd harmincmilliónál is többet bukva ingyen átengedték.

A Pépé, Saliba kettős sem éppen sikertörténet egyelőre, és Partey sem vette vállaira a csapatot.

Miközben a nem drágán vett sztárokon kívül többeket jó áron adtak el, lásd Alex Iwobi, Krystian Bielik, Emiliano Martínez, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott, Olivier Giroud, Francis Coquelin, Wojciech Szczesny, Gabriel Paulista, Kieran Gibbs véleményünk szerint jó ütemben történő elengedését, meglepő a fenti költekezések fényében, hogy a keret összértéke a Transfermarkt szerint csak 540 millió euró. Ne feledjük, olyan saját nevelésű fiatalok bukkantak fel, mint Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Ainsley Maitland-Niles, Eddie Nketiah, Joe Willock, hogy csak a 16 millió eurónál többet érő játékjogúakat soroljuk fel – és Saka már az egész keret legértékesebbje a maga 65 millió euróra taksált játékjogával!

Sokat elmond az Arsenal jelenéről, hogy a télen elengedett Özilnek még szűk tízmillió eurót fizetett az angol klub, hogy aláírjon a Fenerbahcéhez, mert hát szerződést vagy tud kötni az ember, vagy nem. Özil előtte évi minimum 16 millió eurót keresett, Pierre-Emerick Aubameyang és Partey évi 15 millió euróval kell beérje, Willian és Lacazette 12, Pépé 10 millió eurót visz haza évente.

Ami biztos egyelőre, az az, hogy David Luiz szerződését nem hosszabbították meg, Dani Ceballost és Martin Ödegaard-t visszaengedték a Real Madridhoz, a cserekapus Mathew Ryant pedig a Brightonhoz. Megtért ellenben kölcsönből Guendouzi, Lucas Torreira, Kolasinac és Saliba: előbbi viszonylag sokat és jól játszott a Herthában, de azután lesérült, Torreira 722 játékpercre volt érdemes az Atlérico Madridnál, Kolasinac kiesett a Schalkével, majd minden jót kívántak neki „sport- és magánéletbeli karrierjéhez”, Saliba nem sokat fejlődött a Nice-ben, de arra szakított időt, hogy bölcsen összerúgja a port Mikel Artetával, az Arsenal menedzserével.

 

 

Salibát most a Marseille kérte kölcsön, angol lapok szerint az Arsenallal már meg is egyeztek a kikötővárosiak, akik Guendouzit konkrétan már az orvosi vizsgálatokra várják. Kölcsönidényéért egymillió eurót ad az OM, de egy év múlva 11 millióért kötelező lesz megvennie a középpályást – akinek értéke most húszmillió euró. A másik kérője a Benfica volt, talán nem véletlenül, ugyanis az Arsenal már megegyezett a portugál klubbal a 21 éves balhátvéd, Nuno Tavares megvételéről, akiért nyolcmillió eurót kell fizetni. A másik kiszemelt erre a posztra az éppen klub nélküli Ryan Bertrand volt, ő állítólag a Leicester Cityvel egyezett meg, nem mellékesen nemsokára 32 éves már.

Tavares elbúcsúzott a Benfica szurkolóitól, és megérkezett Londonba, az orvosi vizsgálatok előtti kötelező karanténra, mert ez a nyár már csak ilyen. A Benfica reménykedhet még egy 2.5 milliós opcióban.

Granit Xhakát a Roma, a Manchester City, a Hertha, a Mönchengladbach és a Juventus, Kolasinacot az Olympiakosz, Lucas Torreirát az FK Krasznodar és a Lazio, Emile Smith Rowe-t az Aston Villa és a Real Madrid, Héctor Bellerínt a Betis mellett némileg meglepő módon az Atlético Madrid, de az Inter is, Maitland-Nilest a Watford és a Southampton hívja, legalábbis erre esküszik a nemzetközi sportsajtó illetékes része.

Eddie Nketiah neve a Leverkusennél és a Watfordnál, Joe Willock a Newcastle Unitednél vetődött fel. Smith Rowe-ért 30 milliót adott volna a Southampton, de kosarat kapott, a Real Madrid állítólag Ödegaard-t kínálta fel érte cserébe, az Aston Villa már háromszor is bejelentkezett érte, utoljára 37 millió euró társaságában! Még meglepőbb a SkySports értesülése, miszerint Willian visszatérhet a Chelsea-hez, a brazil szélső az Arsenalban 37 mérkőzésen 8 kanadai pontot jegyzett, ám nemsokára 33 éves, és ugyebár nemigen hagyná ott a jól fizetett, 2023 nyaráig biztos állását. A másik kérője az Inter Miami, de ott alig valamivel több, mint ötmillió az éves topbér, ezt Gonzalo Higuaín húzza.

Patrick Vieira, a Crystal Palace új menedzsere mindeközben vinné a Saliba, Eddie Nketiah párost.

 

Arteta a védelem és a középpálya megerősítéséért jó érzékkel Olaszországban keresget, de az Európa-bajnokság alatt nagyon felverte a saját árát Manuel Locatelli; a Sassuolo jobbhátvédjére, az osztrák állampolgársággal is bíró Mert Müldürre ez már nem annyira igaz. Kiszemelt még a nápolyi középpályás, Piotr Zielinski, írja az Il Mattino.

Willian utóda Roman Jaremcsuk lenne, érte 20–25 millió eurót kér a Gent, például a Wolfsburgtól, a Milantól és a West Hamtől.

Az új cserekapus a Barcelona Netója is lehet, a védelem új feje pedig a Brighton Ben White-ja, aki nemrégiben mutatkozott be az angol válogatottban, az ára így az egekbe szökött, legalább 52 millió euróba kerül. Az első ajánlat 46 millióról szólt az angol sajtó (The Athletic, Guardian, Sky Sports) szerint, a második 52 millióról és 6 milliós bónuszról! A PSG, a Chelsea, a Manchester City és az Everton is érdeklődik White iránt.

Bellerín utódaként az evertonos Jonjoe Kenny neve merült fel, új szűrőként a betises Guido Rodríguez, akit azonban a Liverpool is kinézett magának. A Marca szerint az Arsenal lehet a befutó, a 80 millió eurós kivásárlási ár helyett a Betis már 30 millió euróval is beérné.

Igaz, a Leicester City James Maddisonja, a Lille Renato Sanchese vagy a Wolverhampton Rúben Nevese sem lenne olcsóbb ajándék Artetának és a drukkereknek...

Feleennyibe kerül Sander Berge (Sheffield United) vagy a máris eladósorban lévő Donny van de Beek), negyedennyibe a mönchengladbachos Denis Zakaria, a lipcsei Tyler Adams vagy az anderlechtes Albert Sambi Lokonga, a vékonycsontú futógép – de egyáltalán nem őrült ötlet visszahívni Torinóból Aaron Ramseyt, vetette fel a lehetőséget egy holland szaklap.

Nem egyszerű ma igazolgatni, Bergéért egy klub húszmilliót ajánlott a minap, de visszautasították, a norvégért a Liverpool, a Napoli és a Lazio is érdeklődik, a Norwich közel 40 millió eurót kért az argentin szélsőért, Emiliano Buendíáért, akiért a télen az „ágyúsok” felajánlották némi pénz mellett cserébe Reiss Nelsont és Joe Willockot. Jó hír ellenben, hogy ugyan Marcel Sabitzer kivásárlási ára 50 millió euró, de a Lipcse hajlandó engedni az árból az Arsenalnak, a Romának vagy a Milannak, a három kérőnek.

„Az Arsenal hivatalosan is ajánlatot tett Locatelliért, és ez alapján komolyan gondolják a leigazolását... de majd meglátjuk. A Juventus is akarja a játékost, és ezzel a klubbal ugyebár különleges a kapcsolatunk, nemsokára találkozom az ügyben egy torinói illetékessel” – verte feljebb Locatelli máris 40 milliós árát a Sassuolo igazgatója, Giovanni Carnevali. Az Arsenal és a Tottenham közös kiszemelte a milanos Franck Kessié, ezt a középpályás ügynöke nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak, az Arsenal állítólag évi 6 millió eurós nettó fizetési ajánlattal rukkolt elő.

A nyár megkoronázása egy új középcsatár lenne, Alexander Isak, Andrea Belotti és Alassane Plea nevét olvastuk, az olaszt 34 millióért már eladná a Torino. Dominic Calvert-Lewin leigazolása is felvetődött állítólag az Arsenalnál, de az ő ára 55 millió...

Novemberben már játszhat az ajaxos kapus, André Onana, és jövőre lejár a szerződése. A másik komoly kérője az Arsenal mellett az Inter, de felmerült a brit sajtóban a WBA-a Sam Johnstone neve is. Salibát nem kölcsönbe, végleg kéri a Newcastle United, Southampton kettős, az előző szezon egyik nagy vesztese, a szélső Reiss Nelson pedig annyira biztos benne, hogy elviszi őt minimum kölcsönbe az Olympiakosz vagy a másik három angol kérője egyike, hogy már árulja londoni lakását.

Abban bíznak páran, új londoni lakos lesz Sergio Ramos, ugyanis a PSG nem repes az örömtől, hogy a védő és ügynöke, a testvére kettő plusz egy éves szerződésben gondolkodnak csak, és az Arsenal közbeléphet.

Annak idején Wenger máshol már leírt sztárokból, saját nevelésű fiatalokból, a mások orra elől jó áron megszerzett tehetségekből és egy-két sztárigazolásból építette fel a maga legendás csapatait – a recept tehát adott, csak éppen a világ, a futball világa nem az már, mint régen.

Az Arsenalnál különösen nem.

A PREMIER LEAGUE NYÁRI ÁTIGAZOLÁSAI, 2021

FC ARSENAL
Érkezett: Nuno Tavares (Benfica, 8 000 000 euró)
Kölcsönből vissza: Mattéo Guendouzi (Hertha), Lucas Torreira (Atlético Madrid), Sead Kolasinac (Schalke), William Saliba (Nice), Ainsley Maitland-Niles (West Bromwich), Joe Willock (Newcastle United)
Távozott: David Luiz (szerződése lejárt)
Kölcsönbe: Mattéo Guendouzi (Marseille)
Kölcsönből vissza: Dani Ceballos (Real Madrid), Mathew Ryan (Brighton), Martin Ödegaard (Real Madrid)

ASTON VILLA
Érkezett: Emiliano Buendía (Norwich City, 38 400 000 euró), Ashley Young (Inter, ingyen)
Kölcsönből vissza: Lovre Kalinic (Hajduk Split), Frédéric Guilbert (Racing Strasbourg), Conor Hourihane (Swansea)
Távozott: Mbwana Samatta (Fenerbahce, kölcsön után végleg, 6 000 000 euró), Björn Engels (Antwerpen), Ahmed el-Mohamadi (szerződése lejárt), Neil Taylor (szl.), Tom Heaton (Manchester United, ingyen)
Kölcsönből vissza: Ross Barkley (Chelsea)

FC BRENTFORD
Érkezett: Mads Bidstrup (Brentford B)
Kölcsönből vissza: Julian Jeanvier (Kasimpasa), Halil Dervisoglu (Galatasaray)
Távozott: Henrik Dalsgaard (Midtjylland, ingyen), Emiliano Marcondes (Bournemouth, ingyen)
Kölcsönből vissza: Winston Reid (West Ham)

BRIGHTON & HOVE ALBION
Érkezett: Enock Mwepu (RB Salzburg, 23 000 000)
Kölcsönből vissza: Jürgen Locadia (Cincinnati), Jan Mlakar (Maribor), Jan Paul van Hecke (Heerenveen), Tudor Baluta (Dinamo Kijev), Mathew Ryan (Arsenal), Shane Duffy (Celtic), Leo Östigard (Coventry City), Matt Clarke (Derby County)
Távozott: Davy Pröpper (PSV, ingyen), Jan Mlakar (Hajduk Split), José Izquierdo (szerződése lejárt), Bernardo (Salzburg, kölcsön után végleg), Viktor Gyökeres (Coventry City, kölcsön után végleg, 1 168 000)

FC BURNLEY
Érkezett: Nathan Collins (Stoke City, 14 000 000 euró)
Távozott: Ben Gibson (Norwich City, kölcsön után végleg, 9 300 000), Robbie Brady (szl.), Jimmy Dunne (Queens Park)

FC CHELSEA
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Danilo Pantics (Csukaricski), Kenedy (Granada), Lewis Baker (Trabzonspor), Davide Zappacosta (Genoa), Matt Miazga (Anderlecht), Tiemoué Bakayoko (Napoli), Malang Sarr (Porto), Danny Drinkwater (Kasimpasa), Abdul Rahman (PAOK Szaloniki), Jake Clarke-Salter (Birmingham City), Ruben Loftus-Cheek (Fulham), Ross Barkley (Aston Villa), Conor Gallagher (West Bromwich), Michy Batshuayi (Crystal Palace), Ethan Ampadu (Sheffield United), Jamal Blackman (Rotherham), Izzy Brown (Sheffield Wednesday)
Távozott: Fikayo Tomori (Milan, kölcsön után végleg, 29 200 000), Victor Moses (Szpartak Moszkva, kölcsön után végleg, 5 000 000), Marco van Ginkel (PSV, kölcsön után végleg, i.), Danilo Pantics (Partizan Beograd, i.), Izzy Brown (Preston North End, i.), Willy Caballero (szl.), Jamal Blackman (szl.)
Kölcsönbe:
Billy Gilmour (Norwich City)

CRYSTAL PALACE
Érkezett: Michael Olise (Reading, 9 300 000)
Kölcsönből vissza:
Jaroslaw Jach (Rakow Czestochowa)
Távozott: Connor Wickham (szl.), Mamadou Sakho (szl.), Patrick van Aanholt (szl.), Joel Ward (szl.), Andros Townsend (szl.), Scott Dann (szl.), Gary Cahill (szl.), Nathaniel Clyne (szl.), Wayne Hennessey (szl.), James McCarthy (szl.)
Kölcsönből vissza: Michy Batshuayi (Chelsea)

FC EVERTON
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Moise Kean (PSG), Cenk Tosun (Besiktas), Jonjoe Kenny (Celtic), Matthew Pennington (Shrewsbury Town), Jarrad Branthwaite (Blackburn), Yannick Bolasie (Middlesbrough), Anthony Gordon (Preston North End), Beni Baningime (Derby County)
Távozott: Theo Walcott (Southampton, kölcsön után végleg, i.), Muhamed Besic (szl.), Yannick Bolasie (szl.)
Kölcsönből vissza: Robin Olsen (Roma)

LEEDS UNITED
Érkezett: Jack Harrison (Manchester City, kölcsön után végleg, 12 800 000), Júnior Firpo (Barcelona, 15 000 000)
Kölcsönből vissza: Laurens De Bock (Waregem), Mateusz Bogusz (Logronés), Barry Douglas (Blackburn)
Távozott: Pablo Hernández (szl.), Barry Douglas (Lech Poznan, i.)
Kölcsönbe: Mateusz Bogusz (Ibiza), Kiko Casilla (Elche)
Kölcsönből vissza: Jack Harrison (Manchester City)

LEICESTER CITY
Érkezett: Patson Daka (Salzburg, 30 000 000), Boubakary Soumaré (Lille, 20 000 000)
Kölcsönből vissza: Rasid Gezzal (Besiktas), Filip Benkovic (Leuven), Matty James (Coventry City)
Távozott: Matty James (Bristol City, i.), Christian Fuchs (szl.), Wes Morgan (visszavonult)
Kölcsönből vissza: Cengiz Ünder (Roma)

FC LIVERPOOL
Érkezett: Ibrahima Konaté (RB Leipzig, 40 000 000)
Kölcsönből vissza: Taiwo Awoniyi (Union Berlin), Loris Karius (Union Berlin), Kamil Grabara (Aarhus), Marko Grujics (Porto), Minamino Takumi (Southampton), Sheyi Ojo (Cardiff City), Harry Wilson (Cardiff City)
Távozott: Georginio Wijnaldum (PSG, i.)
Kölcsönből vissza: Ozan Kabak (Schalke)

MANCHESTER CITY
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Itakura Ko (Groningen), Issa Kabore (Mechelen), Lukas Nmecha (Anderlecht), Yangel Herrera (Granada), Arijanet Murics (Willem II), Pablo Moreno (Girona), Yan Couto (Girona), Marlos Moreno (Lommel), Luka Ilics (Twente), Nahuel Bustos (Girona), Daniel Arzani (Aarhus), Patrick Roberts (Derby County)
Távozott: Angelino (RB Leipzig, kölcsön után végleg, 18 000 000), Sergio Agüero (Barcelona, i.), Eric García (Barcelona, i.), Jack Harrison (Leeds United, kölcsön után végleg, 12 800 000)
Kölcsönbe: Issa Kabore (Troyes), Marlos Moreno (Kortrijk), Filip Sztevanovics (Heerenveen)
Kölcsönből vissza: Scott Carson (Derby County)

MANCHESTER UNITED
Érkezett: Tom Heaton (Aston Villa, i.)
Kölcsönből vissza:
Andreas Pereira (Lazio), Diogo Dalot (Milan), Tahith Chong (FC Bruges), Facundo Pellistri (Alavés), Joel Pereira (Huddersfield), Jesse Lingard (West Ham)
Távozott: Sergio Romero (szl.), Joel Pereira (Waalwijk, i.)
Kölcsönbe: Tahith Chong (Birmingham City)

NEWCASTLE UNITED
Érkezett:
Kölcsönből vissza:
Florian Lejeune (Alavés), Muto Josinori (Eibar), Freddie Woodman (Swansea)
Távozott: Andy Carroll (szl.), Henri Saivet (szl.), Christian Atsu (szl.)
Kölcsönből vissza: Joe Willock (Arsenal)

NORWICH CITY
Érkezett: Milot Rasica (Werder Bremen, 11 000 000), Ben Gibson (Burnley, kölcsön után végleg, 9 300 000), Jannulisz Dimitriosz (PAOK Szaloniki, kölcsön után végleg, 7 000 000), Angus Gunn (Southampton, 5 850 000), Pierre Lees Melou (Norwich City, 6 000 000)
Kölcsönbe: Billy Gilmour (Chelsea)
Kölcsönből vissza: Danel Sinani (Waasland-Beveren), Timm Klose (Basel), Rocky Bushiri (Eupen), Josip Drmic (HNK Rijeka), Sam McCallum (Coventry City), Tom Trybull (Blackburn)
Távozott: Emiliano Buendía (Aston Villa, 38 400 000), Philip Heise (Karlsruhe, kölcsön után végleg, i.), Mario Vrancic (Stoke City, i.), Örjan Nyland (szl.), Moritz Leitner (szl.), Marco Stiepermann (szl.)
Kölcsönbe: Josh Martin (Milton Keynes), Sebastian Soto (Porto B), Sam McCallum (Queens Park)
Kölcsönből vissza: Oliver Skipp (Tottenham)

FC SOUTHAMPTON
Érkezett: Theo Walcott (Everton, kölcsön után végleg, i.), Romain Perraud (Brest, 12 000 000)
Kölcsönből vissza: Mohamed Elyounoussi (Celtic), Wesley Hoedt (Lazio), Mario Lemina (Fulham), Angus Gunn (Stoke City), Josh Sims (Doncaster), Shane Long (Bournemouth), Yan Valery (Birmingham City)
Távozott: Angus Gunn (Norwich City, 5 850 000), Wesley Hoedt (Anderlecht), Ryan Bertrand (szl.), Josh Sims (szl.), Sam McQueen (szl.)
Kölcsönből vissza: Minamino Takumi (Liverpool)

TOTTENHAM HOTSPUR
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Ryan Sessegnon (Hoffenheim), Paulo Gazzaniga (Elche), Oliver Skipp (Norwich City), Cameron Carter-Vickers (Bournemouth), Jack Clarke (Stoke City)
Távozott: Juan Foyth (Villarreal, kölcsön után végleg, 15 000 000), Danny Rose (Watford, i.), Paulo Gazzaniga (szl.)
Kölcsönből vissza: Gareth Bale (Real Madrid), Carlos Vinícius (Benfica)

FC WATFORD
Érkezett: Imran Louza (Nantes, 10 000 000), Emmanuel Dennis (FC Bruges, 4 000 000), Danny Rose (Tottenham, i.), Ashley Fletcher (Middlesbrough, i.)
Kölcsönbe: Peter Etebo (Stoke City)
Kölcsönből vissza: Pontus Dahlberg (Häcken), Cucho Hernández (Getafe), Jorge Segura (Atlético Nacional), Adalberto Penaranda (CSZKA Szófia), Domingos Quina (Granada)
Távozott: Craig Dawson (West Ham, kölcsön után végleg, 2 350 000), Ben Wilmot (Stoke City, 1 750 000), Asraf Lazaar (szl.), Carlos Sánchez (szl.)
Kölcsönbe: Jorge Segura (CD América), Adalberto Penaranda (Las Palmas)

WEST HAM UNITED
Érkezett: Craig Dawson (Watford, kölcsön után végleg, 2 350 000)
Kölcsönből vissza: Xande Silva (Arisz), Felipe Anderson (Porto), Winston Reid (Brentford)
Távozott: Fabián Balbuena (Dinamo Moszkva, i.)
Kölcsönből vissza: Jesse Lingard (Manchester United)

WOLVERHAMPTON WANDERERS
Érkezett: Yerson Mosquera (Atlético Nacional, 5 200 000), Rayan Ait Nouri (Angers, kölcsön után végleg, 11 000 000)
Kölcsönbe: Trincao (Barcelona)
Kölcsönből vissza: Rafa Mir (Huesca), Bruno Jordao (Famalicao), Leonardo Campana (Famalicao), Rúben Vinagre (Famalicao), Patrick Cutrone (Valencia)
Távozott:
Kölcsönbe: Rúben Vinagre (Sporting CP)
Kölcsönből vissza: Vitinha (Porto), Willian (Real Sociedad)

Lezárva hétfőn délben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik