Arsenal: még alá sem írt, már utálják a szurkolók az új kapust

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 17:18
Mint beszámoltunk róla, angol és izlandi lapértesülések szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dijon kapusa, Rúnar Alex Rúnarsson rövidesen az Arsenal játékosa lehet. Ám a szurkolók ennek egyelőre nem igazán örülnek…

Rúnarsson az Aston Villához távozó Emiliano Martínez pótlására érkezik az Arsenalhoz, és a hírek szerint az izlandi már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, azaz már csak a bejelentése van hátra.

Még alá sem írt, de már utálják a szurkolók az Arsenal új kapusát (Fotó: Getty Images)
Még alá sem írt, de már utálják a szurkolók az Arsenal új kapusát (Fotó: Getty Images)

A szurkolók viszont ennek nem örülnek, előkerült ugyanis néhány Twitter-bejegyzés Rúnarsson múltjából, amelyben a kapus az Arsenalt, és különösen Arsene Wengert, a londoniak korábbi menedzserét szidja, elég keményen.

„Arsene Wenger egy idióta! B.zi francia! Arsene Wenger a világ leghülyébb embere! Ez a Wenger mekkora egy idióta!” – hogy csak néhányat idézzünk a Dijon játékosának korábbi bejegyzéseiből.


Ezek persze villámgyorsan újra felbukkantak a közösségi oldalakon, az Arsenal szurkolói pedig már kampányt indítottak, hogy Rúnarssont a csapat közelébe se engedjék a közeljövőben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik