Arsenal: hoppon az „ágyúsok” – irány a Leicester City?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 14:10
Brit sajtóhírek szerint Arsene Wenger két kiszemeltjére vonatkozóan is nemleges választ kapott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal.

Mint azt a Telegraph írja, a londoniak menedzserének Thomas Lemar, a Monaco 21 esztendős szélsője, valamint Alexandre Lacazette, a Lyon bombaformában lévő támadója szerepel a kívánságlistája élén.Thomas Lemar, a Monaco 21 esztendős szélsője, valamint Alexandre Lacazette, a Lyon bombaformában lévő támadója szerepel a kívánságlistája élén.

Az Arsenal nem is tétlenkedett, mindkét játékosért ajánlatot tett – Lemarért 34 millió, míg Lacazette-ért 55 millió eurót fizetnének az angolok.

A Monaco rögtön elutasította a megkeresést, mivel Bernardo Silva (Manchester City) után egy másik kulcsembere, Tiemoué Bakayoko is szinte biztosan távozik a csapattól (ő a Chelsea-hez tart), így a klub vezetősége mindenképp megtartaná Lemart.

Wenger hoppon maradt a másik francia együttesnél, a Lyonnál is, amely – legalábbis egyelőre – nem akarja eladni sztárcsatárát.

Az Arsenal figyelme a hírek szerint a két sikertelen próbálkozás után Rijad Mahrez felé fordul. Az algériai válogatott középpályás kulcsszerepet játszott abban, hogy a Leicester megnyerte a Premier League 2015–2016-os kiírását, s annak ellenére, hogy a mögöttünk hagyott szezonban némileg visszaesett a teljesítménye, az elmúlt átigazolási időszakokban rendre szóba hozták az Arsenallal.

Mahrez májusban nyíltan kijelentette, úgy érzi, eljött az idő a váltásra, s döntését már a Leicester vezetőségével is közölte – a 26 éves játékost az Arsenal mellett a Chelsea is vinné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik