Leicester: Úgy érzem, eljött az idő a váltásra – Mahrez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.30. 18:24
Távozni szeretne a Leicester Citytől Rijad Mahrez, a Premier League-ben szereplő klub algériai támadója, aki nyílt levélben közölte a klub szurkolóival a szándékát.

„A klub iránt érzett tiszteletem miatt őszinte akarok maradni aszurkolókkal, ezért szeretném közölni, hogy jeleztem a vezetőségnek, úgy érzem, eljött az idő a váltásra” – írta az előző idény bajnokcsapatának egyik meghatározó játékosa, aki ebben a szezonban már nem tudta hozni korábbi formáját.

„Tavaly nyáron megbeszéltem a klub elnökével, és akkor abban maradtunk, még egy évig maradok, hogy a címvédés és a Bajnokok Ligája-szereplés során a lehető legjobb tudásommal segítsem a csapatot. Ám rendkívül ambiciózus maradtam, és úgy érzem, szükségem van új kihívásra” – írta a 26 éves támadó, aki 2014-ben szerződött Le Havre-ból Leicesterbe.

A 2016-os Aranylabda-szavazás hetedik helyén záró Mahrez azt is megírta, hogy karrierje legszebb éveit töltötte az angol klubnál, és reméli, megérti a kérését a Leicester City vezetősége és szurkolótábora.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik