D. Á.
2021.09.16 17:28 Frissítve: 2021.09.16 18:21

Arsenal: a korábbi közönségkedvencnek nincs klubja, az „ágyúsokkal” tárgyal

A Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapata tartja a kapcsolatot Jack Wilshere-rel, akinek jelenleg nincs klubja; ezt Mikel Arteta erősítette meg a The Athleticnek.

Wilshere karrierjét szinte teljesen tönkretették a sérülések (Fotó: AFP)

 

Mikel Arteta megerősítette, hogy az Arsenal és Jack Wilshere tartja a kapcsolatot, hiszen a klub szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a középpályás újra beindítsa a karrierjét.

A 29 esztendős játékos legutóbb a Bournemouthban futballozott, július óta azonban nincs csapata.

Az Arsenal menedzsere korábban is elmondta, hogy az „ágyúsok” kapuja mindig nyitva áll Wilshere előtt, akinek a sérülések szinte teljesen tönkretették a pályafutását.

„Szoktunk Wilshere-rel kommunikálni, szeretnénk megérteni, mit szeretne a közel jövőben. Ő olyan valaki, akit nemcsak a játékosok és a szurkolók, hanem az edzői stáb is nagyra tart. Mindenben szeretnénk neki segíteni, ezt ő is tudja” – mondta Arteta.

A trénert arról is megkérdezték, hogy láthatjuk-e még Wilshere-t az Arsenal szerelésében futballozni.

„Ilyen messzire azért még nem mennék. Egyelőre tárgyalunk vele, hogy segítsünk a karrierjében és tisztába jöjjünk vele, mire vágyik igazán” – zárta mondandóját a spanyol szakember.

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.