Angol Ligakupa: rágót köpött a lelátóra a Liverpool-játékos a díjátadón – videó

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.28. 14:59
null
Rágót köpött a lelátóra Cimikasz (Fotó: AFP)
Undorító cselekedettel hívta fel magára a figyelmet az angol Ligakupa díjátadóján a Liverpool védője, Kosztasz Cimikasz: a Chelsea elleni, tizenegyespárbajjal megnyert döntőn egy percet sem játszott a görög játékos, aki az ünneplés közben a Wembley Stadion lelátója fölé hajolt, és a Daily Mail információi szerint kiköpte a rágóját – az eset kiverte a biztosítékot a viszolygó szurkolóknál. 

A videóból ugyan nem derült ki, de az angol napilap több kameraállásra hivatkozva állítja, közvetlenül senki sem tartózkodott az ünneplő játékosok alatt, így remélhetőleg egy szurkolót sem talált el Cimikasz rágója.

A Daily Mail megkereste az esettel kapcsolatban a Liverpoolt, amely leszögezte, a játékos az előzetes feltételezésekkel ellentétben nem nyálat, hanem a rágóját köpte ki. A hírek szerint a klub emlékeztette a 25 éves görög védőt a kötelezettségeire.

Mint ismert,a Liverpool nyerte meg az idei Ligakupát, mivel a végletekig elhúzott, elképesztően izgalmas párharcban felülkerekedett a Chelsea-n – a gól nélküli rendes játékidő és a hosszabbítás után a tizenegyespárbaj során a 22. lövő, a direkt a párbajra becserélt Kepa a jobb felső fölé lőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik