Angol Ligakupa: elhalasztották az Arsenal–Liverpool elődöntőt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.05. 14:32
null
Elhalasztották az Arsenal–Liverpool Angol Ligakupa-elődöntő első felvonását (Fotó: Getty Images)
Elfogadták a Liverpool kérelmét, elhalasztották a „vörösök” csütörtökre tervezett mérkőzését, az Arsenal elleni Angol Ligakupa-elődöntő első felvonását.

Az Angol Ligakupa elődöntőjében az egyik ágon a Chelsea és a Tottenham csap össze egymással, míg a másikon az Arsenal és a Liverpool. Előbbi párharc odavágóját szerdán (ma) rendezik, utóbbié pedig csütörtökön lett volna, de mint arról beszámoltunk, a Liverpool halasztási kérelmet nyújtott be a megnövekedett koronavírusos esetek miatt.

Jelentős a hiányzók névsora Jürgen Klopp csapatánál, a koronavírusos német menedzser mellett ugyanis Alisson Becker, Roberto Firmino, valamint Joel Matip is hasonló okokból hiányzik, Divock Origi, Minamino Takumi, Thiago Álcantara, Nathan Phillips és Harvey Elliott sérült, míg Mohamed Szalah, Sadio Mané és Naby Keita az Afrikai Nemzetek Kupájára utazott.

A klub szerdai közlése szerint ráadásul Pepijn Lijnders másodedző is elkapta a koronavírust.

Az angol szövetség és az Arsenal úgy döntött, beleegyezik a halasztásba – közölte a Liverpool hivatalos oldala, amely köszönetet is mondott a EFL-nek és a londoni klubnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik