Anglia: Rashford a megmentő! Alisha Lehmann segítségére sietett egy szórakozóhelyen

Vágólapra másolva!
2023.05.01. 15:57
null
Rashford megmentette a lányok estéjét (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United élete idényét futó sztárja, Marcus Rashford – aki a Brit Birodalmi Rend tagja is – nem először került példás magatartásával a címlapokra. A koronavírus-járvány idején olvashattunk sokat arról, hogy rászoruló gyerekek étkeztetésében segédkezett, amiért később díszdoktori címet kapott a Manchesteri Egyetemen. A mezét lejövetelekor sokszor adja gyermekeknek, még sérülten is odafigyel rájuk, most pedig a The Sun utánajárásával újabb jótettére/gesztusára derült fény.

 

A cikk szerint Marcus Rashford és barátai április elején egy manchesteri szórakozóhely VIP-részlegén buliztak. Alisha Lehmann is a barátaival ezt a helyet szemelte ki, de a bejáratnál azonnal megrohamozták őt az emberek. Az Aston Villa 24 éves labdarúgója a világ egyik legnépszerűbb női futballistája, az Instagramon például már 13 millióan követik. Rashfordék is észlelték a tömeg reakcióját, az MU sztárja pedig megkérte az egyik ott dolgozót, hogy vezessék fel hozzájuk Lehmannékat a VIP-be.

„Marcus üressé tett nekik egy asztalt, és meghívta őket a társaságukba – idézte a The Sun az egyik forrását. – Ez volt az első alkalom, hogy találkoztak, de tudta, hogy ki Alisha. Váltottak néhány szót, a lány pedig megköszönte neki a gesztust, majd a saját társaságukkal folytatták a bulizást.”

A forrás hozzátette, hogy Lehmann úriemberként jellemezte Rashfordot.

ALISHA LEHMANN ILYEN GÓLOKRA KÉPES

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik