Anglia: Mourinho Wenger helyében ezt tenné maga ellen

Vágólapra másolva!
2015.08.01. 07:05
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Arsenal__es__Chelsea')"><strong>A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a>
Ma megkezdődik az angol labdarúgóidény: a Community Shielden a bajnok Chelsea és a kupagyőztes Arsenal csap össze a Wembleyben. Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere úgy vezeti az övéit a csatába, hogy az ezt megelőző 13 fellépésén nem tudott nyerni, ha Mourinho csapata volt az ellenfél. A pénteki sajtótájékoztatón a portugált is megkérdezték a sorozatról, aki természetesen nem hagyta ki a magas labdát Wenger piszkálására.

 

„Szerintem ezt én is megkérdezném, hogy miért van így – válaszolt Mourinho. – Megpróbálkoznék a válasszal, nemcsak a mentális blokk miatt, hanem mert szeretnék megoldást találni a csapatom számára. Valami újjal próbálkoznék, megkeresném az okait, hogy miért éppen az én csapatom ellen megy rosszul. Ennyi.”

„Nekem sosem volt ilyen sorozatom. Bár ki tudja, mit hoz a jövő. Ha jól rémlik, kétszer kikaptam Tony Pulis csapatától, egyszer a Crystal Palace, egyszer a West Bromwich menedzsereként győzött le” – tette hozzá a Chelsea menedzsere.

Mourinho és Wenger éles szócsatákat vív a sajtóban, de a portugál szerint a pályán nem ez számít.

„Nem számít, hogy az Arsenal az ellenfél, és az sem, hogy ki a menedzsere. Mindig csak azt akarom, hogy a csapataim, a klubjaim a lehető legjobb eredményt érjék el. Csak ez az egy számít. Nem gondolok már hetekkel azelőtt Wengerre, hogy a csapataink játszanak egymással. Amikor jön a meccs, próbálok az ő fejével gondolkodni, rájönni, hogy mi a terve a meccsre. Ennyi” – mondta Mourinho.

Az Arsenal úgy érkezik a meccsre, hogy az előző négy találkozóját megnyerte a Wembley-ben, és a felkészülési időszakban 14 gólt ért el.

„Nem barátságos meccsre készülünk, de bármi is lesz az eredmény, tovább kell folytatnunk az utunkat, és csak magunkra szabad figyelnünk. Nyerni szeretnénk, és akkor nagyobb önbizalommal várhatnánk a szezon rajtját" – mondta Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere.

ANGOL SZUPERKUPA (COMMUNITY SHIELD)
16.00: Arsenal–Chelsea (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik