PL: máris megvan, mennyiért tudhatjuk az FPL-csapatunkban Kerkez Milost

Vágólapra másolva!
2023.07.20. 19:21
null
Kerkez Milos ár-érték arányban jó választásnak tűnik, viszont a Bournemouth menetrendje miatt nem biztos, hogy azonnal le is kell rá csapni (Fotó: Getty Images)
Csütörtök reggel hivatalosan is bejelentette Kerkez Milos érkezését az angol Premier League-ben szereplő Bournemouth. A liga hivatalos fantasy-játéka, a Fantasy Premier League (FPL) már el is árulta, mennyit kell fizetnünk a magyar balhátvédért, hogy a csapatunkban tudhassuk.

 

Bournemouthba való igazolása után nem kellett sokat várni, hogy megtudjuk a magyar válogatott Kerkez Milosnak az árát a Premier League hivatalos fantasy-játékában (FPL). Mindössze négy és fél millió játékbeli fontért szerezhetjük meg a balhátvédet, akit klubja egy izgalmas opciónak tart.

Kerkez ennyiért egy jó választásnak tűnik, mivel aktívan vett részt a támadásokban, a mögöttünk hagyott idényben öt gólt és hét gólpasszt osztott ki minden sorozatot figyelembe véve. Ugyanakkor érdemes megfontolni, hogy azonnal a kezdőcsapatunkba tegyük-e, mivel a Bournemouthnak nem a legkönnyebb a sorsolása, az első öt fordulóban a Liverpoollal, a Tottenhammel és a Chelsea-vel is találkozik.

Hogy egy kicsit tágabb képet kapjunk, megnéztük, hogy a védők között melyik játékosokért kell ugyanennyit fizetni. Szintén négy és fél millióba kerül a Newcastle hátvédje, Sven Botman, a liverpoolos Joe Gomez, valamint a Manchester Unitedet erősítő Aaron Wan-Bissaka is.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Liverpoolba szerződő Szoboszlai Dominik az FPL 2023–2024-es idényének az egyik arca lett, a középpályásért hét millió fontot kell kifizetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik