MU: Pogba ügynöke Twitter-üzenetben kötött bele Solskjaerba

Vágólapra másolva!
2020.02.18. 11:35
null
Mino Raiola keményen dolgozik Paul Pogba nyári átigazolásán (Fotó: AFP)
Nyilatkozatháború tört ki az elmúlt napokban a Manchester Unitedet irányító Ole Gunnar Solskjaer és Mino Raiola játékosügynök között. Az olasz-holland üzletember legutóbb percekkel a hétfői Chelsea–MU bajnoki kezdőrúgása előtt üzent a norvégnak.

 

Raiola a múlt héten beszélt arról, hogy Paul Pogba nyáron visszatérhet a Juventushoz. Solskjaernak a Chelsea-meccs előtti sajtótájékoztatón feltették a kérdést, mit szól mindehhez, mire a norvég azt válaszolta, „Pogba a mi játékosunk, nem Raioláé”.

Erre jött a játékosügynök indulatos Twitter-üzenete hétfő este.

„Paul nem az én játékosom, de nem is Solskjaer tulajdona, hanem Paul Pogbáé. Embereket már nagyon régóta nem lehet birtokolni az Egyesült Királyságban sem, mint ahogy sehol máshol – kezdte Raiola. – Remélem, Solskjaer ezzel nem azt akarta tudatni, hogy börtönbe zárta Pault.”

Ezzel nem fejezte be, az üzenetbe újabb két szelvényt ágyazott be a jelenleg sérülés miatt mellőzött játékos ügyére hivatkozva.

„Mielőtt Solskjaer reagál a szavaimra, tájékozódjon jobban arról, mit mondtam. Szabad ember vagyok, aki azt gondol és arról beszél, amit és amiről akar. Talán eddig túl kedves voltam vele, de jobb, ha visszaemlékezik arra, amit nyáron mondott Paulról – folytatta Raiola. – Szerintem Solskjaer több ok miatt feszült, és keveri a problémákat. Más miatt is aggódnia kellene, én legalábbis így éreznék a helyében.”

A játékosügynök ezzel az üzenetével nyilvánvalóan megpróbálja megzavarni a Manchester United menedzserét és a klub nyugalmát, ugyanakkor növelni a valószínűségét annak, hogy Pogba nyáron valóban klubot vált.


Raiolát nem igazán kedvelik a Manchester Unitednél, 2017 nyarán Sir Alex Ferguson egy rögbiseknek tartott előadáson azt mondta róla, „Rossz ügynök, egy sz.rzsák”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik